Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er sportens nye superpar

Polman og van der Vaart bekrefter forholdet.

KJÆRESTER: Håndballspiller Estavana Polman (23) og fotballspiller Rafael van der Vaart (33) står endelig fram som kjærester. Foto: Splash News og Vidar Ruud / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Håndballspiller Estavana Polman (23) og fotballspiller Rafael van der Vaart (33) står endelig fram som kjærester. Foto: Splash News og Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Håndballspiller Estavana Polman (23) og fotballspiller Rafael van der Vaart (33) står endelig fram som kjærester. Det har lenge vært spekulasjoner i media om den nederlandske duoen hadde funnet hverandre, noe som nå er bekreftet.

Van der Vaart var i helga på plass for å følge sin håndballkjæreste i danske Esbjerg, hvor sistnevnte har spilt siden 2013, og det forelskede paret var ikke vonde å be da fotografene ville ha dem sammen på bilder.

- Det er første gang jeg er her i Esbjerg. Det er et deilig sted. Det syns jeg absolutt, sier van der Vaart om den danske byen ifølge jv.dk.

Van der Vaart spiller for den spanske fotballklubben Real Betis, hvor han ikke får mye spilletid om dagen. Han har tidligere spilt i storklubber som Ajax, Real Madrid og Tottenham.

- Det er landslagspause, så jeg har et par ekstra fridager, og det har vært deilig å komme hit på besøk, sier van der Vaart, som benyttet anledningen til å spille fotball med noen barn i hallen.

Polman er den største stjerna på det nederlandske landslaget i håndball. Hun var svært toneangivende da Nederland tok seg helt til finalen i håndball-VM, der Norge ble for sterke etter en stor kamp.

Polman ser ikke bort fra at hennes nye kjæreste en dag kan spille for fotballklubben Esbjerg.

- Det hadde vært fint, men vi må se hva som skjer i framtida, sier Polman.

Les også: For sju år siden var det ikke sikkert at Polman noen gang kunne spille håndball igjen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart