Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er Stabæks nye midtstopper

Islandske Elfar Freyr Helgason kommer fra AEK Athen.

PÅ PLASS PÅ NADDERUD: Islandske Elfar Freyr Helgason holder fram Stabæk-drakta etter å ha skrevet under for Bærum-klubben. Foto: Lars Jarle Mæhlum, stabak.no
PÅ PLASS PÅ NADDERUD: Islandske Elfar Freyr Helgason holder fram Stabæk-drakta etter å ha skrevet under for Bærum-klubben. Foto: Lars Jarle Mæhlum, stabak.no Vis mer

Den islandske midtstopperen Elfar Freyr Helgason er klar for Stabæk. Han kommer fra den greske klubben AEK Athen og vil være på plass i løpet av få dager.

Nå er håpet at den sterke spilleren, som straks fyller 23 år, skal bidra til at Stabæk klarer å overleve i eliteserien denne sesongen.

Han debuterte på seniornivå i 2009 for klubben Breidablik, det året klubben vant cupmesterskapet på Island. Året etter var han med og sikret seriegull.

- Jeg vet at Veigar Páll Gunnarsson har spilt i Stabæk og at Bjarni Eiriksson spiller der nå. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å spille for klubben, sier Helgason i en kommentar.

Islendingen har allerede sluttet seg til troppen, og Inge André Olsen og Petter Belsvik i Stabæk understreker at de henter inn rutinerte spillere for å forsterke startelleveren. Helgason er en av dem.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media