Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er større enn å vinne 8. divisjon

Wam-kam er en av fire vinnere i årets Klubben i mitt hjerte.

FESTET I NATT: Spillere og treningsapparat feiret seieren på stampuben Waldemars på St. Hanshaugen i Oslo seint i går kveld. Lagleder Øystein Hjelle Bonduhus (i midten med caps) og spillerne Inge Gording Steinsrud, Bjarte Birkeland Kysnes, Nicolay Storvand Dahl, Stephan Oppegård, Simen Sletten, Simen Dyb Berg, Halvor Skogstad, Tor Martin Johansen, Adrian Pretorius, Jon Rømmen, Andreas Nyhus Vold, Jonas Madsen, Jørund Svestad, Øyvind Myklebust, Bjørnar Nerdal og Anders Stivold er strålende fornøyd med seier. Foto: Espen Røst
FESTET I NATT: Spillere og treningsapparat feiret seieren på stampuben Waldemars på St. Hanshaugen i Oslo seint i går kveld. Lagleder Øystein Hjelle Bonduhus (i midten med caps) og spillerne Inge Gording Steinsrud, Bjarte Birkeland Kysnes, Nicolay Storvand Dahl, Stephan Oppegård, Simen Sletten, Simen Dyb Berg, Halvor Skogstad, Tor Martin Johansen, Adrian Pretorius, Jon Rømmen, Andreas Nyhus Vold, Jonas Madsen, Jørund Svestad, Øyvind Myklebust, Bjørnar Nerdal og Anders Stivold er strålende fornøyd med seier. Foto: Espen Røst Vis mer

||| • HER finner du fullstendige resultater for «Klubben i mitt hjerte»

(Dagbladet): Kameratgjengen i Oslo-klubben Wam-Kam gikk helt til topps i Klubben i mitt hjerte i klassen spesialidrettslag under 100 medlemmer.

Med 2294 stemmer knuste de rivalene Aequitas Futsalklubb og Flisbyen Ballklubb.

Klubben, som ble stiftet så seint som i 2007, har hatt en glimrende sesong på fotballbanen. I år rykket de opp 7. divisjon uten å tape én eneste kamp. Det ble en liten nedtur da de gikk tapende ut av kretsmesterskapet etter en nervepirrende straffesparkkonkurranse.

Fest på stampuben
I går kom oppturen igjen, og laget var samlet på stampuben Waldemars på St. Hanshaugen i hovedstaden. Puben brukes også som «styrerom» når klubben samles til strategimøter og for å legge festplaner.

- Det var stort å rykke opp til 7. divisjon, men det er mer glede i dette. Dette er det største klubben har opplevd til nå. Det gleder et trenerhjerte, sier lagtrener og styreleder Øystein Hjelle Bondhus til Dagbladet.

Mannen startet klubben sammen med et knippe tidligere medelever fra Ringerike Folkehøgskole. De tok med seg andre venner og bekjente, og etter den første sesongen var de så mange at de måtte opprette et andrelag. Seieren i Klubben i mitt hjertekonkurran- sen gjenspeiler holdningene til klubben, mener treneren.

- I Wam-Kam er samholdet viktigst. Vi satser på videre opprykk til 6. divisjon, men det skal ikke gå på bekostning av samholdet. Denne seieren viser at vi lykkes med våre holdninger, nemlig samholdet og at vi skal ha det moro med fotballen, sier Hjelle Bondhus, som avslører at utstyrspremien på 25 000 kroner skal gå til treningsdresser, nye fotballer og medisinsk utstyr.

- Vi tror alltid vi har nok isposer, men det går hardt for seg i 8. divisjon.

100 000 stemmer
Over 100 000 stemmer er blitt avgitt i løpet av de to ukene konkurransen har pågått.

- Det er tydelig at dette engasjerer idrettsbevegelsen, og at breddeidretten er et viktig fundament i Idretts-Norge, sier Jens Olav Kløvrud, sportssjef i Dagbladet.

Wam-Kam slo for eksempel en klubb som Vålerenga Ishockey Elite.

- Det viser virkelig at hjertene banker i de små klubbene, sier Kløvrud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media