Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er ting alle i Italia burde diskutere

Totti med stygge anklager mot Juventus.

(Dagbladet): Juventus - Roma 3-2 (2-2).

I går kveld het det at skandaleoppgjøret i Serie A inneholdt absolutt «alt».

To straffespark for mye, mener Roma-kaptein Francesco Totti (38). I går kveld kom veteranen med en oppsiktsvekkende tirade mot Juventus og de svartkledde.

Den tidligere Italia-spissen mener Juventus ble forært to 11-metere mot Roma, og at det er sånn klubben vinner sine serietitler.

Totti var lei seg i går kveld, etter en god kamp.

- Dere så hva som skjedde, og det er de samme hendelsene som skjer igjen og igjen. Jeg vet ikke om vi taper mot dommerne, men vi ble definitivt ikke slått av Juventus, sier Totti til Sky Italia.

Det er Juventus' to straffespark, begge satt i mål av Carlos Tevez, Totti peker på som mistenkelige.

- Juventus burde hatt sin egen liga, de vinner på en eller annen måte uansett. Det er ikke bare jeg som sier dette, og dette er ting alle i Italia burde diskutere, sier Totti og legger til:

- Når det er tvil får Juventus alltid en straffe. Jeg må slutte nå, hvis jeg fortsetter å snakke blir jeg suspendert.

Espen Ween kommenterte matchen for C More i går, og han forstår godt at Totti er frustrert.

- Det som er greia er at begge straffene er tvilsomme. Jeg mener den første var feil, fordi armen er utenfor 16-meteren. Den andre er mer riktig. men kan diskuteres, sier Ween til Dagbladet.

- Altså har Totti et poeng?

- Kanskje i denne kampen har han et poeng, summen var to straffer. Men jeg vil være forsiktig med å være enig med Totti. Ingen kan skylde på dommerne for at Juventus har tre strake ligagull, sier Ween.

Kommentatoren registrerer at Juventus muligens får flest straffer for og flest motstanderspillere utvist.

SCORET SELV PÅ STRAFFE: Francesco Totti satte inn kampens tredje straffespark, men det var ikke nok til poeng. Foto: EPA/DI MARCO
SCORET SELV PÅ STRAFFE: Francesco Totti satte inn kampens tredje straffespark, men det var ikke nok til poeng. Foto: EPA/DI MARCO Vis mer

- De er de beste, og dermed blir diskusjonen slik. Det er sånn også i andre ligaer. Men dommerprestasjonen i går var ikke god.

- Likner dette Totti?

- Han var forbanna og vonbroten der han satt, han var bitter for tapet i en kamp der Roma spilte veldig bra. Men jeg synes ikke det er typisk Totti, han er en ærens mann. Det er litt uventet at det kommer fra ham.

Juventus-direktør Beppe Moratta setter lite pris på Tottis utspill om et mulig illegalt samarbeid mellom fløyteblåserne og «Den gamle dame».

- Det er forståelig at han er bitter etter tapet, men det han sa er uakseptabelt, sier Moratta.

- Det finnes episoder med tvil i hver eneste kamp. Det som må understrekes er at Roma spilte en stor kamp, og det gjorde Juventus også.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media