Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er tirsdagens vinnere i Klubben i mitt hjerte

Stem på din klubb.

(Dagbladet): Klubben i mitt hjerte 2014 er i gang. I går ble de tre første vinnerne trukket, og i dag følger tre nye.

Alle klubbene som hadde oppnådd 100 stemmer før klokken 12.00 tirsdag var med i trekningen.

Det blir trukket tre vinnere som hver får 10 000 kroner fra Nordea.

Vinnerne ble:

• Tromsøstudentenes Idrettslag
• Idrettslaget Brodd
• Nedre Romerike Cheerleaders

Nytt av året er at vi hver dag mandag-fredag deler ut 10 000 kroner til tre vinnere, så den neste sjansen er onsdag klokken 12.00.

Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10 000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på Dagbladet.no (www.dagbladet.no/klubben), og klubben din kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.

Her kan du høre idrettslaget Brodds reaksjon da de fikk beskjed fra P4s Sigurd Sollien om at de hadde vunnet 10 000 kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling