Dette er United best på i ligaen

Tallenes tale etter 23 runder.

HOLDER PÅ BALLEN:  Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men ingen lag er flinkere til å holde på ballen enn Manchester United. Foto: NTB Scanpix.
HOLDER PÅ BALLEN: Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men ingen lag er flinkere til å holde på ballen enn Manchester United. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): 23 av 38 runder i Premier League er unnagjort. Sjokkerende nok er det Leicester som topper tabellen, før midtukerunden. Ved hjelp av tall fra Opta har vi funnet hvem og hvilke lag som har vært best så langt på både viktige og uviktige ting.

Mest ballbesittelse - Manchester United (56,3) Louis van Gaal har tatt ballbesittelsefotballen til det ekstreme. Så langt at fansen knapt klarer 90 minutter uten å gjespe.

En stil som er noe imot den moderne fotballen kanskje? 56,3 prosent i snitt overrasker vel ingen.

Beste pasninger - Arsenal (428,8 i snitt) Nå som korte pasninger med et høyt tempo har blitt «inn» i England, er det ingen som klager på Arsenals stil hvor man satser på å gå ballen i mål.

Likevel er det The Gunners som fortsatt spiller flest pasninger i ligaen, og de har den høyeste nøyaktigheten med 84,2 prosent. Det er 20 år siden Arsene Wenger innførte stilen i England, og klubben er fortsatt den beste til å spille slik!

Flest langballer - Watford (79,6 per kamp) Ingen slår mer langt enn Watford. 79,6 ganger per kamp slår klubben langt. 32,7 (41 prosent) av disse finner riktig mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer