Manchester United møter Kristiansund

Dette er Uniteds Norge-plan

Manchester Uniteds herrelag ankommer Oslo på mandag, men du må på kampen for å se spillerne.

KORT BESØK: Manchester United kommer til Oslo på mandag og reiser allerede tirsdag kveld. Foto: Gary Day / frozen In Motion / Shutterstock
KORT BESØK: Manchester United kommer til Oslo på mandag og reiser allerede tirsdag kveld. Foto: Gary Day / frozen In Motion / ShutterstockVis mer

Fredag morgen får Dagbladet opplyst at det er 1800 billetter igjen av kampen mellom Manchester United og Kristiansund, som spilles tirsdag.

- Det gikk bra med billetter i går. De spilte godt mot Tottenham og vant, sier Sjur Mørk, administrerende leder i Prounite AS, til Dagbladet.

Det er svært få billetter ledige på langsidene, og Mørk spår en kamp om dem.

I kampen mellom Manchester United og Vålerenga Damer er det solgt 6700 billetter, men her er prisnivået et helt annet.

- Jeg tror det er en kamp hvor folk tar det litt på sparket, sier Mørk.

Ingen åpen trening

Ifølge Mørk ankommer Manchester United Gardermoen på mandag. Der blir de fraktet med busser og biler til hotellet de skal bo på i Oslo.

VG skriver i dagens avis at de trolig skal bo på Radisson Blu i Nydalen - hotellet der klubben har bodd ved tidligere besøk. Det samme gjelder Real Madrid.

Der Manchester Uniteds damelag kommer til å holde åpen trening på Ekebergsletta mellom klokka 15 og 17 på tirsdag, gjør ikke herrelaget dette.

Mørk forteller at den eneste måten å se United-spillerne og Solskjær, er under kampen og eventuelt når de ankommer stadion før kamp.

Solskjær kommer til å holde pressekonferanse etter kampen, men ikke i forkant, slik Manchester United har gjort tidligere i sommer.

De røde djevlene reiser videre med charterfly allerede tirsdag kveld.

Forventer toppet lag

Manchester United har vunnet alle sine treningskamper hittil i sommer.

Seinest i går vant de 2-1 mot Tottenham, som var deres fjerde strake seier.

Deretter satte de seg rett på flyet fra Shanghai, forteller Mørk.

Han anslår at det vil komme opplysninger i løpet av de neste dagene om hvilke spillere som kommer til Oslo, men er ikke veldig spent selv.

- I 2012 spilte de på papiret med et sterkere lag enn hva de gjorde i serieåpningen på grunn av skader og diverse. Jeg tipper også at Solskjær spisser laget mer med tanke på at det er snart serieåpning, sier Mørk.

Manchester United avslutter sesongoppkjøringa med kamp mot Milan på Millennium Stadium neste lørdag.

  • Kristiansund - Manchester United spilles tirsdag kl 19, mens Vålerenga - Manchester United Damer spilles onsdag klokka 19.