PÅ VEI:  Louis van Gaal på vei hjem fra VM i Brasil. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI: Louis van Gaal på vei hjem fra VM i Brasil. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dette er van Gaals plan som skal gjøre Manchester United til et mesterlag

Leder første trening i dag.

(Dagbladet): I dag leder Louis van Gaal første trening med Manchester United. Manageren droppet ferien og dro fra Brasil, via Nederland til England for å starte i sin nye jobb.

Og for en jobb han har. På en liten måned skal han forvandle fjorårets største skuffelse tilbake til mesterlaget vi er blitt vandt til å kjenne dem som.

- Jeg håper bare at jeg kan gjøre mitt beste for Manchester United. Vi får vente og se om det er nok for tilhengerne, men det håper jeg at det er, sier van Gaal.

Store planer Ifølge engelske The Guardian var stemningen elektrisk på Manchester Uniteds treningsfelt - Carrington - i dag. Etter et godt VM skal både spillere og støtteapparat ha store forventninger til den nederlandske manageren.

Akkurat nå har van Gaal sin første trening med klubben, og etterpå går han i møter med Ed Woodward. Selv om manageren er defensiv utad - skal han ha en helt annen tilnærming innad i klubben.

Van Gaal har en plan som skal gjøre United til mestere igjen. Klubben har allerede hentet Luke Shaw og Ander Herrera - men i møtet skal van Gaal kreve at han får en ny midtstopper, en midtbanespiller og en ny venstreback.

Får han det - er 62-åringen sikker på at Manchester United kjemper om ligagull, skriver The Guardian.

I tillegg bør Chris Smalling, Tom Cleverley, Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Darren Fletcher, og Ashley Young gjøre en god innsats tidlig for å ikke bli solgt,

Ny taktikk Under VM så vi at 62-åringen ikke er redd for å legge om taktikk. Nederland spilte både 4-3-3, 5-3-2 og 3-5-2 ble alle brukt under mesterskapet - avhengig av motstand.

Ifølge kilder Daily Mail har - vil nederlenderen innprente 3-4-3 i Manchester United. Arbeidet skal ha startet allerede tidlig i juli, mens van Gaal var i Brasil, skriver Daily Mail.

Van Gaal fikk mye kritikk for spillerstilen under VM, men selv er han ikke redd for kritikk:

- Kanskje dette vil åpne øynene på folk i Nederland og få dem til å innse at det ikke bare er én måte å spille fotball, sa han under VM.