Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er verdens beste landslag

Ifølge Drillo. Se Portugals tropp.

STJERNESPEKKET: Nani, Ricardo Carvalho, Cristiano Ronaldo og Pepe er fire av verdensstjernene Norge skal bryne seg på om halvannen uke. Ronaldo avsluttet for eksempel sesongen med elleve mål på fire seriekamper. Foto: Armando Franca, AP/Scanpix
STJERNESPEKKET: Nani, Ricardo Carvalho, Cristiano Ronaldo og Pepe er fire av verdensstjernene Norge skal bryne seg på om halvannen uke. Ronaldo avsluttet for eksempel sesongen med elleve mål på fire seriekamper. Foto: Armando Franca, AP/Scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): - Det er vanskelig å se noen lag som er særlig bedre enn dem akkurat nå, sier Egil Drillo Olsen på spørsmål om hvordan han vurderer EM-motstander Portugal som tar imot Norge på Estádio da Luz om 12 dager.

Han bare smilte skjevt og avkreftende på spørsmål om noen av spillerne hans kunne kapret en plass på det portugisiske laget.

- Vi møter et lag på et nivå vi ikke har vært i nærheten av å møte på veldig lenge. I tillegg er de i bra form. Det høres fryktinngytende ut. Samtidig har vi en evne til å gjøre motstanderne dårligere, sier Drillo som lover både kynisk og gjerrig fotball.

Mens Drillo mener Portugal er verdens beste lag, vil han ikke kåre Ronaldo til verdens beste spiller.

- Det er en typisk mediagreie. Men jeg ville vel også gått for Messi, sier den norske landslagssjefen.

Etter at Drillo i formiddag offentliggjorde sine utvalgte menn, har også Portugal tatt ut sine spillere i dag. Dette er spillerne Norge skal forsøke å gjøre litt dårligere:

Keepere: Eduardo (Genoa), Rui Patrício (Sporting Lisboa), Ventura (Portimonense).

Utespillere: Rolando (Porto), Bruno Alves (Zenit St. Petersburg), Ricardo Carvalho (Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Fábio Coentrão (Benfica), João  Pereira (Sporting Lisboa), Silvio (Braga), Duda (Málaga), Moutinho (Porto), André Santos (Sporting Lisboa), Carlos Martins (Benfica), Paulo Machado (Toulouse), Raúl Meireles (Liverpool), Rúben Micael (Porto), Nani (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Besiktas), Varela (Porto), Hélder Postiga (Sporting Lisboa), Danny (Zenit St. Petersburg).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media