Sjakk-VM i New York

Dette fikk Carlsen-leiren til å reagere. Stoppet bilde fra bakrommet

Carlsens manager satte ned foten.

SLAPPET AV: Regjerende verdensmester Magnus Carlsen la seg rett ned på sofaen på bakrommet midt under femte VM-parti. Nå har manageren hans, Espen Agdestein, stanset TV-bildene herfra. Skjermdump: NRK
SLAPPET AV: Regjerende verdensmester Magnus Carlsen la seg rett ned på sofaen på bakrommet midt under femte VM-parti. Nå har manageren hans, Espen Agdestein, stanset TV-bildene herfra. Skjermdump: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK/OSLO (Dagbladet): - Vi har avtalt med arrangøren i offisielle møter at kameraene på hvilerommet er for dommerens skyld. Vi visste ikke at det ble vist til publikum. Jeg er ikke hundre prosent sikker på om det er avklart med spillerne, sier Magnus Carlsens manager, Espen Agdestein til NRK.

Etter bare 25 minutters spill i det femte VM-partiet mellom Carlsen og den russiske utfordreren, Sergej Karjakin, forsvant Carlsen inn på pauserommet. Nordmannen la seg langflat på sofaen, mens Karjakin ble sittende og tenke ved bordet.

Det vekket oppsikt.

- Litt arrogant

- Jeg kan ikke tenke meg noen andre som gjøre noe liknende. Mange kan oppfatte dette som litt arrogant. Det er litt rart av en verdensmester. Andre synes det er litt morsomt at han er litt annerledes, sier Dagbladets sjakkekspert, Tarjei Joten Svensen.

Det samme gjorde verdensmesteren også i fjerde parti. Da gikk bildene av ham langflat på sofaen verden rundt på sosiale medier.

Seinere i partiet sluttet produsenten å vise bilder fra bakrommet etter stallordre fra Carlsens manager Espen Agdestein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer