Dette fikk Godset-Nielsen til å se rødt

Sint etter Huseklepp-scoring.

BRANN-INNKAST: Godset-trener David Nielsen var rasende etter at dommer Svein Oddvar Moen ga Brann innkast, mens assistentdommeren signaliserte for Godset-kast. Sekunder senere scoret Brann.
BRANN-INNKAST: Godset-trener David Nielsen var rasende etter at dommer Svein Oddvar Moen ga Brann innkast, mens assistentdommeren signaliserte for Godset-kast. Sekunder senere scoret Brann.Vis mer

Strømsgodset - Brann 1-4

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Strømsgodset-trener David Nielsen er inne i en svak periode med tre strake tap og Brann vant fortjent på Marienlyst lørdag kveld.

Underveis i kampen var det spesielt én situasjon som tente den tidligere danske spissen. Treneren klaget på dommer Svein Oddvar Moen etter gjestenes 4-1-scoring.

- Alle ser hva jeg reagerer på. Linjedommeren vinker innkast den ene veien og våre spillere løper fram. Så peker dommeren den andre veien. Så tar Brann et raskt innkast og vi er sjanseløse, sier Nielsen til Dagbladet.

- Uheldig Det var Branns Erik Huseklepp som fikk æren av å sette den berømte spikeren i kista etter 67 minutter. Scoringen kom bare minuttet etter at Strømsgodset reduserte.

- Det er ikke dommerens feil at vi taper 1-4, men det var en uheldig situasjon, sier Nielsen, som var rasende på sidelinja i minuttet etter 1-4.

- Jeg spurte dommeren etter kampen om hva som skjedde. Det ble gjort en feil, men det kan alle gjøre. Vi trodde vi hadde et innkast og det kostet oss en scoring imot, sier dansken.

- Vanskelig Godset står med tre strake tap og Nielsen innrømmer at han ikke liker det han ser.

- Vi mangler trykket. Det kan være vanskelig å være vant til å vinne - og så plutselig gå på noen kjappe tap. Det kan være vanskelig å snu trenden, men vi jobber knallhardt. Dessverre lykkes vi ikke med vårt eget spill, sier Godset-trener David Nielsen til Dagbladet.

Drammen-klubben er fem poeng bak bronseplassen.