KASTET TRØYA: Mohammed Fellah kastet trøya etter å ha scoret 3-0 målet for Vålerenga og ble belønnet med gult kort. Midtbanespilleren mister dermed neste kamp mot Bodø/Glimt.
Foto: ARNT E. FOLVIK
KASTET TRØYA: Mohammed Fellah kastet trøya etter å ha scoret 3-0 målet for Vålerenga og ble belønnet med gult kort. Midtbanespilleren mister dermed neste kamp mot Bodø/Glimt. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

Dette fikk Martin til å se rødt

Fellah kastet trøya i jubelrus - må sone for tre gule kort.

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no): VIF - Lyn 4-1. 

Mohammed Fellah scoret et fantastisk mål i nedsablingen av Lyn i går.  Midtbanespilleren skaffet seg tid og rom til å smelle ballen i hjørnet bak en sjanseløs Lyn-målvakt.

I ellevill jubelrus rev han av seg skjorta, og løp for å feire med Klanen.

- Det var helt vilt. Jeg husker ikke hva jeg tenkte, jeg var helt sinssyk i gjerningsøyeblikket, sier Fellah.

Martin Andresen var av en annen oppfatning.

- Jeg sa til ham at det var dumt gjort og at han ikke skulle gjort det. Vi aksepterer ikke at en spiller river av seg skjorta bare for å vise seg frem, sa Martin Andresen etter kampslutt.

Mens Fellah jogget tilbake til midtbanestreken fikk han gult kort av Tom Henning Øvrebø. Det var Fellahs tredje gule kort for sesongen, og unggutten mister dermed neste seriekamp mot Bodø/Glimt.

- Han må ha lidd av total hjerneblødning, er managerens dom over feiringen.

IRRITERT: Martin Andresen var strålende fornøyd med å ha slått Lyn, men skulle gjerne sett at Mohammed Fellah hadde feiret sitt mål annerledes. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
IRRITERT: Martin Andresen var strålende fornøyd med å ha slått Lyn, men skulle gjerne sett at Mohammed Fellah hadde feiret sitt mål annerledes. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Det var svært lite gunstig for oss. Ja, det var en fin scoring, men en må jo tenke. Kanskje var han preget av ramadan og av ikke å ha spist ordentlig den siste tiden, sa Andresen.

Fallah innrømmet etter kampen at han kanskje burde handlet annerledes.

- Når jeg tenker på det nå skjønner jeg at det var dumt. Akkurat der og da føltes det riktig, sier Fellah.

ANGRER: Fellah må stå over neste kamp. Foto: Scanpix
ANGRER: Fellah må stå over neste kamp. Foto: Scanpix Vis mer