Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette fikk Mourinho til å se rødt. Så fikk han beklagelse av dommeren

Kalte det en heksejakt.

- SKANDALE: Cesc Fabregas ble felt til det som så ut til å være en soleklar straffe. Dommer Anthony Taylor valgte heller å belønne spanjolen med et gult kort for filming. Nå har dommeren beklaget. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
- SKANDALE: Cesc Fabregas ble felt til det som så ut til å være en soleklar straffe. Dommer Anthony Taylor valgte heller å belønne spanjolen med et gult kort for filming. Nå har dommeren beklaget. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Jose Mourinho var lite fornøyd etter Chelseas poengdeling mot Southampton søndag.

Det var situasjonen der Cesc Fabregas ble felt i Southamptons 16-meter til noe som tydelig var straffe, men spanjolen istedenfor ble belønnet med gult kort, som fikk Mourinho til å rase. Etterpå ble ordene «skandale» og «heksejakt» nevnt.

Ifølge Daily Mail beklaget imidlertid dommer Anthony Taylor episoden etter kampen, noe som er sjelden kost ifølge avisa.

Misfornøyd Mourinho var illsint i intervjuet etter kampen søndag.

- Ut av ingenting begynte Sam Allardyce å snakke om at Chelsea-spillere filmer. Og så kom manager etter manager med samme uttalelser. Jeg kan ikke forstå avgjørelsen. Dommeren forvandler en straffe til et gult kort, sa Mourinho til Sky Sports.

Manageren fortsatte å tordne i ti sekunder om at han kunne forstå at Southampton forsvarte seg bra, kjempet godt sammen og spilte tilnærmet perfekt forsvar - før han slo til igjen:

- Heksejakt -Jeg kan ikke forstå en så stor straffefeil. Eller, jeg forstår konsekvensen av noe som ser ut som en heksejakt. Det startet den første dagen hvor Costa fikk gult kort mot Burnley, sier Chelsea-sjefen

Portugiseren fikk så spørsmål om han kommer til å gjøre noe med den påståtte heksejakten:

- Dommerne er mennesker og blir påvirket av presset.  Jeg vil ikke gjøre noe med det. Jeg kommer til å ønske dommeren et godt nytt år og si at han kommer til å skamme seg når han ser situasjonen på TV når jeg snakker med ham om et kvarters tid.

Da fikk altså Mourinho en unnskyldning fra Taylor, og partene fikk tilsynelatende gjort opp før de forlot St. Mary's.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media