Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge-Frankrike

Dette fikk Norge-treneren til å skrike:
- Oi, oi, oi. Den er stygg

Superstjernen Nikola Karabatic klippet ned Norges Kristian Bjørnsen under dagens oppgjør.

SKLITAKLING: Nikola Karabatic gikk hardt til verks mot Kristian Bjørnsen. Foto: TV 3/Skjermdump
SKLITAKLING: Nikola Karabatic gikk hardt til verks mot Kristian Bjørnsen. Foto: TV 3/Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Oi, oi, oi. Den er stygg.

Det kommenterte TV 3s kommentatorer da superstjernen Nikola Karabatic bevegde seg inn i fotballens verden, drøyt ti minutter inn i oppgjøret mellom Frankrike og Norge.

Dommeren fikk imidlertid ikke med seg sklitaklingen på Norges Kristian Bjørnsen. Han blåste mot Norge, noe som fikk trener Christian Berge til å skrike av frustrasjon.

- Jeg trodde det skulle bli et rødt kort her, mente kommentator Gunnar Pettersen om situasjonen som i stedet endte med kontring og mål til Frankrike.

- Savner litt sprut

Om et annet valg fra dommerteamet hadde forandret dagens kamp, er tvilsomt.

Dette ettersom Norges lag lenge slet mot tøftspillende franskmenn.

- Vi savner litt sprut. Vi må vise at vi er bra, og spille i vårt eget tempo, sa Norges assistenttrener Børge Lund da stillingen sto 13-10 til pause.

God Omeyer

Sander Sagosen ga treneren det han ville ha da han overlistet den ellers gode Thierry Omeyer i omgangens femte minutt. Likevel var Norge ikke i nærheten av det nivået de viste i forrige oppgjør mot franskmennene.

Kentin Mahé og Daniel Narcisse hadde få problemer med å sette ballen i mål, og ni minutter inn i omgangen ledet Frankrike 19-12.

På den andre siden av banen fortsatte Omeyer storspillet. Statistikk fra kampen viste en redningsprosent på rundt 50 prosent.

- Det er ingen tvil om hvem som vinner målvaktskampen her, sa Daniel Höglund om keeperen i kampen som endte med firemålsseier til Frankrike.