Trond Nystad røper samtale med Hauke og Baldauf:

Dette forklarer dopingduoen til sin tidligere trener

Trond Nystad ber sine eks-elever, dopingdømte Max Hauke og Dominik Baldauf, om å alliere seg med antidopingbyråene etter at de er ferdigsonet.

KLAR MELDING: Trond Nystad ringte nylig dopingdømte Max Hauke og Dominik Baldauf - og hadde to klare meldinger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR MELDING: Trond Nystad ringte nylig dopingdømte Max Hauke og Dominik Baldauf - og hadde to klare meldinger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke tok Trond Nystad, tidligere landslagstrener i Østerrike, kontakt med dopingdømte Max Hauke og Dominik Baldauf for første gang etter at dopingskandalen nådde overflaten under VM i Seefeld.

Etter lang tid uten kontakt med langrennsløperne han tidligere hadde ansvar for, fikk han et overraskende brev.

- Jeg pratet med Hauke og Baldauf forrige uke. Jeg tenkte lenge på at jeg skulle ringe dem, men de hadde ikke noen telefon, siden mobilene ble tatt av politiet. Så fikk jeg et brev fra Hauke, hvor han unnskyldte seg. Da ringte jeg til begge to, forteller Trond Nystad til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer