FORFALL: Profilene Bruno Alves og Nani spiller ikke mot Norge. Det gjør heller ikke Cristiano Ronaldo eller Pepe. Foto: AFP PHOTO / PEDJA MILOSAVLJEVIC
FORFALL: Profilene Bruno Alves og Nani spiller ikke mot Norge. Det gjør heller ikke Cristiano Ronaldo eller Pepe. Foto: AFP PHOTO / PEDJA MILOSAVLJEVICVis mer

Dette gir Norge håp før landskampen: Stjernefall for Portugal

Stjerner står over.

PORTO (Dagbladet): Et redusert Norge møter Portugal til privatlandskamp i Porto i morgen kveld. Den norske troppen bærer preg av fravær hos sentrale spillere som Per Ciljan Skjelbred, Håvard Nordtveit og Vegard Forren.

Men også Portugal stiller reservepreget. Det får Dagbladet opplyst av representater i Det portugisiske fotballforbundet.

Stjernespillerne Nani og Bruno Alves spares nemlig mot Norge ettersom de var med i den tyrkiske cupfinalen mellom Galatasaray og Fenerbahce torsdag.

I tillegg er verken Cristiano Ronaldo eller Pepe fra Real Madrid med på grunn av Champions League-finalen som spilles i kveld.

- Det er fire spillere som ville styrket laget betraktelig. Men dette er bare en privatlandskamp og i oppkjøringa til EM, sier fotballekspert Nono Pedro Fernandes i avisa A Bola til Dagbladet.

Det betyr at EM-klare Portugal stiller uten fire av sine mest kjente fjes på Estadio do Dragao i morgen kveld.

- Portugal har et veldig spennende lag og er flinke til å få fram gode talenter. De har et høyt ferdighetsregister. Portugal har en lang historie med å utvikle spillere, sier Per-Mathias Høgmo til Dagbladet.

Portugal - Norge spilles klokka 21.45 søndag kveld.