En av tidenes beste Rosenborg-spillere

Dette gjør Roar Strand i dag

Han fikk oppleve de største øyeblikkene i norsk fotball sammen med kompisene på RBK og landslaget. Nå er han omgitt av jenter på alle kanter.

PROSJEKTET: Roar Strand er fornøyd med livet etter toppfotballen. Nå skal han trene opp valpen Tia til å bli alle tiders jakthund. Foto: privat
PROSJEKTET: Roar Strand er fornøyd med livet etter toppfotballen. Nå skal han trene opp valpen Tia til å bli alle tiders jakthund. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har et godt liv og gjør stort sett det jeg har lyst til. Og så har jeg mange jenter, og faktisk bare jenter på alle kanter hjemme, sier Roar Strand (48) og smiler bredt.

Nå har han også et prosjekt på gang med det yngste familiemedlemmet på seks måneder. Akkurat som ikke det er nok med en tilværelse fullt av jenter, så skal han ut og jakte på ryper.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer