Forbereder seg til en tøff vår:

Dette gjør Solskjær og United i Dubai

Den mye omtalte treningsleiren til Manchester United består av fokus på samhold, taktikk og oppladning.

PAUSE: Manchester United får en drøy uke på å forberede seg til storoppgjøret mot Tottenham, som spilles førstkommende søndag. AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
PAUSE: Manchester United får en drøy uke på å forberede seg til storoppgjøret mot Tottenham, som spilles førstkommende søndag. AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Manchester Evening News melder at dette er noen av tingene som står i fokus når Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal lade opp til storkampen mot Tottenham.

- Det er bra at vi får bli bedre kjent med hverandre og være i sola, men vi er klare på at vi har en viktig kamp om ei uke – vi vet alle det – så det vil være positivt for laget, treningsøktene og atmosfæren, sa Juan Mata til MUTV etter kampen mot Reading i helga.

Han sier videre:

- Vi fokuserer allerede på kampen mot Tottenham.

Solskjær har tatt med seg flere unggutter fra reservelaget på reisen, og det er meningen at disse skal integreres sammen med stjernene på førstelaget.

Manchester Evening News melder også at Solskjær kommer til å gå offensivt ut mot Tottenham - akkurat som han har gjort i de foregående kampene under nordmannens ledelse.

I tillegg til taktisk fokus vil det være én trening hver dag som kategoriseres som «tøff».

View this post on Instagram

🇪🇸 and 🇨🇮 army 👌🏼

A post shared by Ander Herrera (@anderherrera) on

Forberedes mot våren

Det skal også fokuseres på å være fysisk forberedt mot de avgjørende kampene på våren. United skal spille minst to kamper til i Champions League, og de har fortsatt kamper mot alle de andre lagene fra topp seks i Premier League.

I tillegg skal Solskjær og United prøve å vinne tilbake FA-cup-trofeet. De skal også forberede spillerne til kampen mot Tottenham, og turen til Dubai skal brukes til testing av taktikk mot laget fra Nord-London.

Solskjær får nå en sjelden mulighet til å sette seg ned med de andre trenerne i klubben for å snakke om dette.

Pogba ventet

Mens resten av laget har dratt til Dubai, har Paul Pogba ventet litt med å reise. Grunnen skal være en liten skade han pådro seg i 2-0-seieren mot Newcastle da Newcastle-spiller Jonjo Shelvey leverte en skrekktakling på franskmannen.

Ifølge Manchester Evening News reiste midtbanespilleren til Dubai på mandag, samme dag som resten av United-spillerne hadde sin første treningsøkt på Nad Al Sheba Sports Complex.

Det er også spillere som ikke blir med i det hele tatt. Spillerne Marcos Rojo, Fred, Matteo Darmian og Sergio Romero får ikke være med sørøstover.

Laget reiser tilbake til Manchester på torsdag, og resten av uka vil foregå som vanlig med blant annet pressekonferanse med Ole Gunnar Solskjær på fredagen.

Kontroversiell

Det har vært mye skepsis rundt denne treningsturen til Ole Gunnar Solskjær og hans menn. Flere menneskerettighetsorganisasjoner har ytret seg kritisk mot flere av forholdene, og mener at Emiratene bryter menneskerettighetene.

Tidligere meldte Dagbladet at Manchester United ikke hadde svart på spørsmålene om problemene denne turen kunne skape.

- Klubbens avgjørelse om å dra til Dubai for en kort treningstur i varmt vær er utelukkende på grunn av været og av praktiske reiseårsaker, skrev klubben i en e-post til Dagbladet forrige uke.