Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette gjorde en trendy Drogba mellom Hiddink og Abramovitsj

Kan bli Chelseas nummer to.

STAMFORD BRIDGE-TRIO:  Guus Hiddink, Didier Drogba og Roman Abramovitsj hygger seg på Stamfords Bridges absolutt beste plasser. Foto: NTB Scanpix
STAMFORD BRIDGE-TRIO: Guus Hiddink, Didier Drogba og Roman Abramovitsj hygger seg på Stamfords Bridges absolutt beste plasser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Chelsea fikk en etterlengtet opptur da laget slo Sunderland 3-1 lørdag. De blå ble ledet av José Mourinhos assistenttrener Steve Holland, men på tribunen satt han som overtar laget ut sesongen - nederlenderen Guus Hiddink (69).

På Hiddinks venstre side satt tidligere Chelsea-spiller Didier Drogba og klubbeier Roman Abramovitsj.

Drogba var trendy antrukket med sixpence og et matchende skjerf. Få visste hva han egentlig gjorde i de øverste etasjene på Stamford Bridge denne lørdagen, annet enn at det ikke er unaturlig å hilse på gamle kjente.

Nå viser han seg å være en del av en større plan.

Hiddink ønsker den tidligere måltyven som sin assistenttrener, melder den nederlandske storvisa De Telegraaf.

- Jeg ønsker Didier Droba som en del av staben. De er viktig å trekke inn klubbikoner til å jobbe for deg. Det eneste problemet er at han er under kontrakt med Montreal, sier Hiddink.

Spiller i Canada 37 år gamle Drogba har faktisk ennå ikke lagt opp som fotballspiller. Han meldte overgang til Montreal Impact i juli. Den kanadiske klubben spiller i Major League Soccer.

Hiddink jobber nå med å løse floken. Det som er helt sikkert er at han kommer til å lede Chelsea ut sesongen. Han hadde en samtale med spillerne både lørdag og søndag.

- Min første kontakt med Abramovitsj var (forrige) mandag. Han spurte: «Vil du hjelpe oss?»

Hiddink fortsetter:

- Jeg hjelper alltid mine venner, og jeg har gode minner fra klubben. Nå er det på tide å kartlegge hva som er problemet. Det blir en travel periode, men jeg ser fram til det.

Watford hjemme Chelsea møter Watford hjemme andre juledag. Laget ligger på 15. plass etter 17 runder. 

Opp til Tottenham på den berømte fjerdeplassen - som gir muligheter for spill i Champions League - er det elleve poeng.

Spørsmålet er om Hiddink - med mulig selskap av Drogba - kan lokke fram storheten som åpenbart er i laget.

PÅ GAMLE TRAKTER:  Didier Drogba (i midten) strekker fram en lanke mens han rusler på Stamford Bridges grønne gress. Foto: NTB Scanpix
PÅ GAMLE TRAKTER: Didier Drogba (i midten) strekker fram en lanke mens han rusler på Stamford Bridges grønne gress. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media