Dette gjorde Liverpool-heltene da de forlot Anfield

Spillerkarrieren til Steven Gerrard er offisielt over. Tidligere røde helter har gjort det bra etter de la støvlene på hylla, men hvilke karrierer har de fulgt?

EUROPAVINNERE I 1978: Jimmy Case, Phil Neal, Ray Clemence, Ray Kennedy, Emlyn Hughes and Kenny Dalglish som scoret kampens eneste mål.
EUROPAVINNERE I 1978: Jimmy Case, Phil Neal, Ray Clemence, Ray Kennedy, Emlyn Hughes and Kenny Dalglish som scoret kampens eneste mål. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Steven Gerrard er på tredjeplass over flest kamper for Liverpool med sine 710 kamper. Helt siden midtbanespilleren bekreftet at han ville forlate LA Galaxy har det svirret med spekulasjoner om hva Captain Fantastic kommer til å gjøre. Nå er det altså klart at han legger opp, og ser for seg en karriere som manager.

Scouseren driver for tiden og tar alle kurs og lisenser som kreves for å jobbe som trener, men han har også en kontrakt med BT Sport som kommentator. I juni annonserte tv-kanalen at 36-åringen skulle være med å analysere kampene som en del av deres Champions League-program. Dermed er det ikke bare en vei han kan ta, og hvis vi ser på hva tidligere Liverpool-helter har gjort så har han mange muligheter.

Ian Callaghan: 1959-1978

Etter å ha spilt 857 kamper og høstet 17 medaljer, forlot midtbane-legenden Anfield i en alder av 36. Han nøt livet til det fulle og roet ned karrieren med opphold i USA hos Fort Lauderdale og i Australia hos Canberra City.

Bare for å vise at han fortsatt hadde det som trengs spilte Cally for tidligere lagkamerat John Toshack i Swansea. I 1982 bestemte 40-åringen seg for at det var på tide å gi seg, og takket for seg i Crewe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer