Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette har de ventet på

Perfekt oppgave, men treneren er blitt usikker.

URYTMISK OG FORT. Yrneo Boko går ikke helt i rytme. Men han kan flytte beina. Lørdag står han perfekt inne i grunnlaget i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
URYTMISK OG FORT. Yrneo Boko går ikke helt i rytme. Men han kan flytte beina. Lørdag står han perfekt inne i grunnlaget i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her. Jackpot med doble gevinster og jokerpott på 46 millioner!

-Jeg oppdaget dette løpet tidlig. Og jeg har stått over et par løp med Yrneo Boko for å være med på lørdag, forteller Geir Mikkelsen.

Vallaken står perfekt inne grunnlagsmessig i det andre V75-løpet på Bergen Travpark på denne svært interessante lørdagen.
Det er både jackpot med fire millioner ekstra i gevinstpotten. Og jokerpotten har steget til 46 millioner, om det bare blir en som har fått med seg de sju vinnerne. Og det er en vrien omgang. Da kan Yrneo Boko være noe å støtte seg til.

-Det er en god vinnersjanse, om han er som han bør være, sier Geir Mikkelsen.

Men han er litt usikker også.
-Jeg har hatt et eller annet smårusk i stallen. Det er noen hester som har underprestert. Det er tatt prøver og hestene er lyst i halsen, uten at vi har funnet noe galt. Men noe er det eller har det vært. Men jeg har ingen forklaring, forteller Mikkelsen til Dagbladet.

-Det gjør det hele noe usikkert. Men Yrneo Boko er god nok. Jeg håper han er bra med fra start. Da skal vi nok være med i toppen, mener Geir Mikkelsen.

Medfødt skavank

Yrneo Boko har en litt merkelig aksjon. Det ser ut som bakaksjonen ikke helt klarer å henge med aksjonen foran. Der er det nemlig kraft i massevis.
-Det skyldes nok en liten medfødt skavank. Men det går jo i et slags trav likevel, forteller Mikkelsen.

To sjanser til

Det er en spennende lørdag for Mikkelsen. Han har to bra vinnersjanser til. En i V75 og en utenom.

Investor G.T. starter i det første V5-løpet.
-Det er nok den jeg er mest sikker på.
Han leverer alltid bra prestasjoner. Han står litt vel langt ute bak bilen, men han er så rask fra start, at jeg tror på en bra posisjon. Jeg er ganske sikker på at han ender på trippelen, sier Mikkelsen.
-M.G. Lomen er også bra. Han har feilet mye, men da jeg kjørte ham sist var han stabil og fin.
 Jeg håper på å lede hele veien, avslutter Geir Mikkelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media