- Dette har hun drømt om hele livet

Hanne Hegh om datteren Emile (20) sin landslagsdebut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Frankrike 23-15.

ESBJERG (Dagbladet): Norge imponerte til tider stort i 23-15-seieren mot Frankrike i Golden League-kampen i Århus i ettermiddag.

Tradisjonsrike norske varemerker som godt keeperspill og solide takter i forsvar la grunnlag for den andre strake norske seieren i oppkjøringen til EM i desember.

Mye er ved gamle, med andre ord.

Spennende debutant Samtidig har landslagstrener Thorir Hergeirsson hentet inn mange nye fjes, etter at en rekke norske bærebjelker av ulike årsaker er uaktuelle for EM-spill.

En av de nye er Emilie Hegh Arntzen (20), datteren til tidligere landslagskaptein Hanne Hegh (54) — som var selve symbolet på det norske håndballunderet da håndballjentene fikk sitt gjennombrudd med VM-bronsen i 1986.

I dag satt Hanne Hegh på tribunen i Blue Water Dokken da datteren fikk sin A-landslagsdebut i andre omgang. Og det tok ikke lang tid før hun hamret inn sitt første landslagsmål. Siden plusset 20-åringen med 80 aldersbestemte landskamper på med to til.

- Uvirkelig - Det er nesten litt uvirkelig å sitte på tribunen og se Emilie spille på A-landslaget. Det er dette hun har drømt om hele livet, sier Hanne Hegh til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer