Dette har ikke skjedd i Manchester på seks år

Hjemmekamp på samme dag.

SJELDEN KVELDEN:  Både Manchester United og Manchester City - her representert ved Wayne Rooney og Sergio Agüero - spiller kamp i Manchester i kveld. Men ikke mot hverandre. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN KVELDEN: Både Manchester United og Manchester City - her representert ved Wayne Rooney og Sergio Agüero - spiller kamp i Manchester i kveld. Men ikke mot hverandre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Manchester City -
Crystal Palace klokka 20.45

Manchester United -
 Middlesbrough klokka 21.00

(Dagbladet): Både Manchester United og Manchester City har hjemmekamp i kveld. At de to lagene spiller hjemme på samme dag, har ikke skjedd på seks år.

United tar imot Middlesbrough, mens City møter Crystal Palace. Det dreier seg om fjerde runde av ligacupen.

I går ble både Chelsea og Arsenal slått ut av det som heter The Capital One Cup i England. De to Manchester-klubbene er nok derfor ekstra på vakt i kveld.

100.000 supportere Det samme er politiet i byen, som ifølge avisa Daily Mail har innkalt ekstra forsterkninger. Avisa kalkulerer med at rundt 100.000 fotballsupportere vil befinne seg i og rundt sentrum de neste timene.

Da United og City møttes sist søndag, barket to risikogrupper sammen. Nå befinner det seg supportere fra fire lag i byen.

Manchester City og Crystal Palace starter klokka 20.45. Manchester United - Middlesbrough begynner klokka 21.00.

«Røde sone» I et intervju med Uniteds TV-kanal forteller manager Louis van Gaal at han har flere spillere i såkalt «rød sone». Det vil si at de er plaget av skader. Antonia Valencia spiller definitivt ikke.

- Vi har spilt mange kamper. Vi skal også spille mange kamper i tida som kommer, påpeker van Gaal.

I City-leiren tar man i alle fall ikke lett på kveldens slag på Etihad Stadium:

- Ligacupen er en viktig turnering for klubben. Når du spiller finale på Wembley med 90.000 tilskuere, er det en viktig cup. Vi må prøve å gå videre, sier City-manager Manuel Pellegrini til klubbens hjemmeside.