- Dette har ingenting med håndball å gjøre

Myrhol om slagsmålet mot Island.

IKKE HÅNDBALL: Bjarte Myrhol mener kampen ble til en krig. Her overmannes han av Alexander Petersson, Aron Palmarsson og Gudjon Valur Sigurosson Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP
IKKE HÅNDBALL: Bjarte Myrhol mener kampen ble til en krig. Her overmannes han av Alexander Petersson, Aron Palmarsson og Gudjon Valur Sigurosson Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LINKÖPING (Dagbladet): Island - Norge 29-22.

Sjumålstapet mot Island var blytungt for de norske gutta.

Ikke bare fordi det gjør at Norge går inn i mellomrunden med null poeng - men også fordi kampen var en ekstrem kraftanstrengelse. Spillerne karakteriserer den bare som en krig.

Det fikk ikke minst Bjarte Myrhol erfare inne på linja. 44 sekunder inn i kampen hadde han vært nede i parketten to ganger.

- Lista lagt for høyt - Dette ble veldig tøft og etter min mening hadde starten av kampen ingenting med håndball å gjøre, sier Bundesliga-proffen til Dagbladet.

Han vil ikke kritisere islendingene og mener det svenske dommerparet må ta skylda for at førsteomgangen omtrent var som en slagmark. Duellene var råtøffe og spillerne lå nesten strødd det blå gulvet.

- Vi får også lov til å holde på, så jeg synes lista ble lagt for høyt. Men, det er viktig å understreke at det ikke var derfor vi tapte kampen. Vi gir alt, men strekker ikke til ferdighetsmessig i dag, sier Myrhol.

Spillerne varslet på forhånd at kampen kom til å bli en eksplosjon av dueller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer