Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette har jeg ikke tid til

John Shittus kommentar til ny anmeldelse fra Lyn.

(Dagbladet.no): Lyn har politianmeldt John Obi Mikels agent John Shittu.

I november var det Mikel-leiren som stevnet Lyn for å ha forfalsket kontrakten fra 22. april i fjor.

Advokat Cato Schiøtz, som representerer Lyn-direktør Morgan Andersen, sier at anmeldelsen gjelder denne kontrakten.

- Det er levert inn en politianmeldelse mot John Shittu, som gjelder en kontrakt inngått i april 2005. Han har presentert den som inngått i 2004, sier Schiøtz til VG Nett.

Da Dagbladet.no nådde John Shittu på telefon i formiddag, virket det ikke som agenten var klar over den nye utviklingen i saken. Han avfeide også muligheten til å kommentere saken:

- Dette har jeg ikke tid til. Jeg er opptatt, mann!

Så brøt han samtalen.

Mikel-siden hevder at spilleren skrev kontrakt med Lyn 8. september 2004, og at den derfor var ugyldig ettersom Mikel da ikke var fylt 18 år. Konsekvensen av dette, ville i så fall vært at Mikel kunne gått gratis fra Lyn.

ANMELDT: John Shittu (t.h.) anmeldes av Lyn i forbindelse med kontrakten han hevder John Obi Mikel (t.v.) inngikk med Lyn i september 2004. Lyn sier kontrakten ble skrevet 22. april 2005. Foto: Scanpix
ANMELDT: John Shittu (t.h.) anmeldes av Lyn i forbindelse med kontrakten han hevder John Obi Mikel (t.v.) inngikk med Lyn i september 2004. Lyn sier kontrakten ble skrevet 22. april 2005. Foto: Scanpix Vis mer

Overgangssaken om John Obi Mikel ble avvist av Oslo tingrett tidligere denne måneden. Tingretten mente Fifa skulle avgjøre overgangssaken.

Mikels beskyldninger om at Lyn har forfalsket kontrakten fra 22. april 2005, kan imidlertid fortsatt havne i en norsk rettssal.

Dagbladet sendte sist høst kopier av begge kontraktene til Statens Kriminaltekniska Laberatorium i Sverige. Skrifteksperten Frank Leander sa han trodde begge kontrakter var forfalsket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling