Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Borussia Dortmund ute av Champions League

Dette hisset opp PSG-stjernene

Erling Braut Haaland leverte en spesiell feiring i det første oppgjøret mot PSG. De franske spillerne kom med et frekt tilsvar.

ORIGINALEN: Erling Braut Haaland feiret målet mot PSG. Foto: NTB Scanpix
ORIGINALEN: Erling Braut Haaland feiret målet mot PSG. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • PSG - Dortmund 2-0 (3-2 sammenlagt)

Erling Braut Haaland spilte hovedrollen da Dortmund slo PSG 2-1 i den første av to åttendedelsfinaler i Champions League.

Nordmannen stjal også overskriftene i etterkant av oppgjøret, blant annet på grunn av feiringen ett det andre målet.

Haaland satt seg ned i en yoga-positur.

- Haaland er under ekstremt press. Han er en ekstremt offentlig person. Hvert skritt blir observert. Hver bevegelse blir kommentert. Yoga er en måte å ikke miste seg selv på i en overfladisk business. Du bygger et beskyttende skjold rundt deg selv, uttalte den tyske yogalæreren og skuespilleren Sarah Stork.

Feiringen ble naturlig nok et hett tema.

Også hos PSG-spillerne.

Svarte Haaland

For i dag svarte de med samme mynt både under og etter kampen. Etter at Neymar sendte laget opp i ledelsen kom han med en light-versjon av Haaland-feiringen før Cavani kom og dro han opp igjen.

Det var en forsmak på hva som ventet etter kampen.

For etter kampen samlet 16 PSG-spillere seg og leverte den samme feiringen ute på Parc des Princes. Blant dem, superstjernene Mbpape, Neymar og Mauro Icardi.

Om det var en hyggelig gest eller et lite takk for sist er vanskelig å si, men stuntet fikk i hvert fall stor oppmerksomhet.

- Så PSG blir inspirert av en målfeiringen til en 19-åring? Det er notert, skriver Jan Åge Fjørtoft på Twitter.

Skuffet Haaland

Haaland var en skygge av seg selv i lange perioder av onsdagens kamp. PSG-stopper Presnel Kimpembe var et konstant irritasjonsmoment og temmet Bryne-gutten.

Hovedpersonen selv fikk ikke spørmål om PSG-stuntet, men han var skuffet over Champions League-exiten:

- Vi fikk ikke rytmen i kampen. Da blir det vanskelig, spesielt i Paris mot PSG, sier Haaland til Viasat.

- Det var forferdelig å spillle uten supportere. Vi merket noe manglet i dag. Jeg trenger å høre litt piping og sånne ting, men sånn er det bare. Akkurat nå er det lov å være skuffet. Vi må gå i oss selv og innse at dette ikke er bra nok, fortsetter nordmannen.

Hele Norges coronakart