Dette hockeybeistet har bestemt seg for å ta Norges landslagskaptein

Mannen som får Tollefsen til å frykte for sitt liv.

GLADIATORKAMP I EMNING: Ole-Kristian Tollefsen (t.v.) er kjent som en av hockeysportens tøffinger. Nå kan han få prøve seg mot en av de verste gjennom historien - hockeybokseren Donald Brashear har nemlig fått nok. Han lover å «ta hånd om» om nordmannen. Begge foto: NTB Scanpix
GLADIATORKAMP I EMNING: Ole-Kristian Tollefsen (t.v.) er kjent som en av hockeysportens tøffinger. Nå kan han få prøve seg mot en av de verste gjennom historien - hockeybokseren Donald Brashear har nemlig fått nok. Han lover å «ta hånd om» om nordmannen. Begge foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Han er blant NHL-historiens største slåsskjemper. Ja, Donald Brashear har til og med prøvd seg på boksing, og han har deltatt i kampsporten Mixed Martial Arts. Der debuterte han i 2011, som 39-åring, med å slå motstanderen rett i gulvet etter 21 sekunder.

Nå er Brashear tilbake på isen. Nærmere bestemt for Modo i Swedish Hockey League. Det 191 centimeter høye og 110 kilo tunge hockeybeistet har ikke satt voldsomme spor etter seg på svensk is. Men slåsskamper liker han fortsatt.

Og etter forrige ukes møte mellom Modo og Färjestad har en fornærmet Brashear bestemt seg for å «ta hånd om» den norske landslagskapteinen Ole-Kristian Tollefsen - ved første anledning.

Tollefsens frekke meldinger For Tollefsen sendte et par verbale stikkpiller opp i Donald Brashear da Färjestad slo Modo 3-2 etter straffeslag. I tillegg gikk han hardt til i ei takling av amerikaneren.

I løpet av sine 18 sesonger i NHL beviste Brashear gang på gang at han ikke lot sjansen til en slåsskamp gå fra seg. Gjennom NHLs 97-årige historie har bare 14 spillere flere utvisningsminutter totalt enn 42-åringen fra Bedford, Indiana.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer