Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette hvisket hun til venninna etter å ha knust VM-drømmen

- Jeg sa at hun hadde vært dritgod. VMs beste ving.

EN TRØSTENDE KLEM: Kristina Kristiansen trøster Nathalie Hagman etter å ha slått Sverige ut av VM. Nå forteller Kristiansen hva hun sa til sin gode venninne etter skuffelsen. Foto: AFP / Scanpix / Henning Bagger
EN TRØSTENDE KLEM: Kristina Kristiansen trøster Nathalie Hagman etter å ha slått Sverige ut av VM. Nå forteller Kristiansen hva hun sa til sin gode venninne etter skuffelsen. Foto: AFP / Scanpix / Henning Bagger Vis mer

(Dagbladet): Bildet av danske Kristina Kristiansen som trøstet svenske Nathalie Hagman etter søndagens VM-kamp har fått mye oppmerksomhet.

De to er tidligere lagvenninner i den danske klubben Team Tvis Holstebro. Sverige tapte åttedelsfinalen, og etter kampen satte danske Kristiansen seg ned for å trøste venninna, og ga henne en skulder å gråte på.

Danske BT skrev i går at klemmen betydde ekstra mye da de to har et tett forhold - og er mer enn bare venner.

De trøstende ordene Overfor danske Ekstra Bladet forteller Kristiansen - som går under kallenavnet «Mulle» - hva hun sa til venninna som var langt nede etter å ha røket ut av VM.

- Jeg sa at hun hadde vært dritgod og VMs beste ving. Jeg synes hun har gjort det bra, og jeg er bare glad for at hun ikke spilte back. Der har hun vært skikkelig god i Holstebro. Hun kan ting andre backer ikke kan og er hurtig, så vi er glade for at hun spilte ving mot oss, sier Kristiansen til Ekstra Bladet.

- Jeg fortalte henne at vi hadde vært redde for henne, tilføyer hun.

Danmark slo til slutt Sverige med sju mål (26-19), og er klare for kvartfinale. Der møter danskene Romania.

Kyssebildet Selv om håndballspillerne ikke bekrefter at de er i et forhold, har de vært åpne om sin kjærlighet til hverandre - Kristiansen postet bilde av at de kysset på Instagram tidligere i høst.

Men «Mulle» avkrefter at hun og Hagman er kjærester - men sier at de to har et spesielt og tett forhold.

- Det er alltid spesielt å møte folk man har spilt på lag med eller er god venn med. I denne kampen kjente vi de fleste inn og ut. Jeg var glad for at jeg klarte å holde styr på henne. Hun har vært sinnsykt god i VM og var toppscorer. Vi fikk holdt henne utenfor, og det var riktig bra at vi fikk til det. Det var spesielt, men også veldig rart, sier Kristiansen.

- Man er jo der for hverandre, det hadde hun også vært for meg hvis Sverige hadde vunnet. Når kampen er i gang, er vi Danmark og Sverige, men etterpå er vi jo venner og ønsker å hjelpe hverandre.

PS! VM-kvartfinalene spilles i morgen. Norge møter som kjent Montenegro - men de norske jentene tviler på lignende scener.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media