- Dette jeg drømte om

Kasper Wikestad (46) er klar til å kommentere det første rennet i Hoppuka. Det siste halvannet året har vært blytungt, forteller han. Nå er han frisk og utsendt på drømmejobben i Tyskland.

TV-DUO: Kasper Wikestad kommenterer det første rennet i Hoppuka for Viaplay og TV3. Med seg har han ekspert Maren Lundby. Her står duoen foran Schattenbergbakken i Oberstdorf. Foto: Geir Olsen / NTB
TV-DUO: Kasper Wikestad kommenterer det første rennet i Hoppuka for Viaplay og TV3. Med seg har han ekspert Maren Lundby. Her står duoen foran Schattenbergbakken i Oberstdorf. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Hoppuka, første renn, kl. 16.30

OBERSTDORF (Dagbladet): I august 2020 fikk Wikestad den brutale beskjeden om at han hadde kreft i tarm og nyrer. Etter totalt fem operasjoner er han i dag frisk.

Den profilerte TV-kommentatoren har også skiftet kanal fra TV 2 til Viaplay.

Sammen med ekspert Maren Lundby (27) kommenterer han det første rennet i Hoppuka fra Oberstdorf klokka 16.30 i ettermiddag.

- Om det ikke er en seier å være her, så er det mye av dette jeg drømte om å få gjøre da jeg lå på sykehuset. Jeg var nesten to måneder på sykehus, forteller Wikestad.

- Det ble mye komplikasjoner med operasjonene. Det var det som sendte meg i kjelleren. Jeg fikk enerom på intensiven. Det var et tegn på at det ikke sto så veldig bra til. Jeg har fått oppleve hvor skjørt livet er - og hvor nær døden kan være.

Han fortsetter:

- Det har vært blytungt, det er det ingen tvil om. Jeg leste et sted at folk som har vært gjennom store livskriser ofte bytter beite etterpå, uten at det har noe med meg å gjøre. Det er ikke så mye mer å si enn at det har vært et helt fryktelig halvannet år - både for meg, familien og alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.