Dette kan bety Kane-krise for Tottenham. Storscoreren ropte på hjelp etter stygg skade

Jublet for 1-0-scoring mot Sunderland, så forlot spissen banen på båre.

SCORET OG BLE SKADET: Harry Kane sikret Tottenham tre poeng mot Sunderland, før han måtte forlate banen med en vond ankel. Foto: Scanpix
SCORET OG BLE SKADET: Harry Kane sikret Tottenham tre poeng mot Sunderland, før han måtte forlate banen med en vond ankel. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham - Sunderland (0-0)

(Dagbladet): «Han er en av oss.» «Han er en av oss.» «Harry Kane - han er en av oss.»

Slik er Tottenham-fansens stolte sang om spilleren de holder aller kjærest. Under kveldens kamp mot Sunderland runget den utover White Hart Line igjen, etter at London-gutten Kane ordnet tre poeng med en scoring fra kloss hold i andre omgang.

Med 1-0-seieren inntar Tottenham tredjeplassen i Premier League, fire poeng bak serieleder Manchester City. Bekymringen er om Kane samtidig pådro seg en alvorlig skade.

Mannefall

For sist sesongs toppscorer i Premier League ble tvunget til å forlate banen like før slutt etter at han vrikket ankelen på stygt vis.

MERKET AT NOE VAR GALT: Etter å ha vrikket ankelen, kjente Kane umiddelbart at han trengte hjelp. Foto: Scanpix
MERKET AT NOE VAR GALT: Etter å ha vrikket ankelen, kjente Kane umiddelbart at han trengte hjelp. Foto: Scanpix Vis mer

Forhåpentligvis for Kane er ikke leddbåndene alvorlig skadet, men i verste fall kan det bli et lengre opphold på sidelinjen for 23-åringen som ble fraktet bort på båre.

- Som manager, ville jeg vært bekymret. Når du får en så kraftig vridning, kan det gå et bein også, sier TV 2-ekspert Ronny Deila.

- Den er vond å se på. Det er ikke godt nytt sett med Tottenham-øyne. Det ble en dyrekjøpt seier, konstaterer Brede Hangeland.

For i tillegg til Kane, måtte manager Mauricio Pochettino erstatte både Moussa Dembele og Eric Dier underveis i kampen på grunn av hamstring-skader.

Hjelpeløst bortelag

Sunderland hadde på sin side en defensiv tilnærming til oppgjøret i nord-øst-London, men David Moyes' kyniske kampplan ble ødelagt av en klønete involvering av midtstopper Papy Djilobodji etter 59 minutter.

Senegaleseren skulle klarere ballen ut av farlig område, men forærte i stedet ballen til Kane som prikket inn sesongens andre nettkjenning.

Framover på banen misbrukte Sunderland en stor sjanse like før pause og den relativt hjelpeløse opptredenen ble forverret da unggutten Adnan Januzaj pådro seg rødt kort like før slutt.

Heller ikke tabellen gir grunn til noen stor optimisme: Etter fem spilte kamper ligger Sunderland nest sist med ett fattig poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer