Dette kan bli din nye hverdag, Huseklepp

Kontraster for Brann-ikonet.

LITE GLAMOUR:  Ågotnes idrettsanlegg er hjemmebanen til Nest-Sotra. Neste sesong kan det bli et durabelig lokaloppgjør mot Brann her. Foto: Monica Hovland / Fjell kommune/ NTB Scanpix
LITE GLAMOUR: Ågotnes idrettsanlegg er hjemmebanen til Nest-Sotra. Neste sesong kan det bli et durabelig lokaloppgjør mot Brann her. Foto: Monica Hovland / Fjell kommune/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har spilt for Bari, Portsmouth og Birmingham. Neste sesong kan Ågotnes idrettsanlegg bli Erik Huseklepps nye hverdag.

Eller rettere sagt: Ågotnes idrettsanlegg er hjemmebanen til Nest-Sotra i 1. divisjon.

Rykker Brann ned fra Tippeligaen - og Nest-Sotra beholder plassen - er det duket for et durabelig lokaloppgjør i Hordaland. Et lokaloppgjør mange egentlig ikke ønsker.

- Brann er hjertelig velkommen. Men jeg håper vi slipper å spille mot hverandre, sier Michael Flyvholm, daglig leder i Nest-Sotra, til Dagbladet.

Enorme kontraster Flyvholm håper Brann klarer seg i Tippeligaen. Skulle det verste likevel skje, spår Flyvholm fest på Ågotnes idrettsanlegg - som har en kapasitet på 2000 tilskuere.

Ved å leie noen tribuner er det plass til enda flere tilskuere.

For Brann-spillerne, og ikke minst Erik Huseklepp, vil kontrastene være enorme. For tre år siden spilte 30-åringen fotball i Bari, en italiensk by der sola alltid skinner. Deretter gikk turen til Portsmouth i England, og et kokende Fratton Park.

Huseklepp avrundet utenlandsoppholdet i Birmingham, før han kom tilbake til Brann i 2012.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer