- Dette kan bli gull, Erik!

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset-Molde 1- 2. - Gratulerer, Erik! Nå har vi en fair sjanse til å vinne serien, sa en storfornøyd Bjørn Rune Gjelsten til en ikke mindre glad Molde-trener Erik Brakstad i garderoben etter seieren på Marienlyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den betyr at Molde har lagt seriefavoritt Rosenborg sju poeng bak seg, og bare kommer til å spille storkamper i tida framover.

- Mitt tips er at gullkampen vil stå mellom Rosenborg, Viking og Molde. Vår styrke er en bred stall, og spillere med veldig sterk psyke. Dagens Molde-lag står på i 90 minutter. Den egenskapen var det bare Rosenborg som hadde før, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Molde lå under ved pause, men dominerte andre omgang.

- Da fikk vi samlet laget, både defensivt og offensivt. Dessuten fant vi tilbake den riktige angrepsstrukturen. Vi hadde trua, og må vel per dags dato si at vi er et mesterlag, sier Molde-trener Erik Brakstad.

Daniel Berg Hestad bragte balanse i regnskapet, før Odd Inge Olsen satte inn seiersmålet.

- Før scoringen hadde jeg et skudd i stanga. Da er det bare å fortsette. Til slutt sitter ballen i mål, sier matchvinner Odd Inge Olsen.

Han var også bestemann, og vil trolig øke antallet landskamper (åtte minutter mot Aserbajdsjan, en omgang mot Colombia) under Nils Johan Semb.

- Odd Inge er en kanonbra spiller. Han ble glemt i VM-diskusjonen, men er en mann for Norge med sin store arbeidskapasitet, sier Molde-trener Erik Brakstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer