NY STILLING?: Mikael Dorsin skal ha vært inne til intervju til stillingen som Rosenborgs sportslige leder. Her mot Vålerenga og Kristofer Hæstad i 2008. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet
NY STILLING?: Mikael Dorsin skal ha vært inne til intervju til stillingen som Rosenborgs sportslige leder. Her mot Vålerenga og Kristofer Hæstad i 2008. Foto: Tom E. Østhuus, DagbladetVis mer

Dette kan bli Rosenborgs nye sportslige leder

God kjennskap til klubben.

Svenske Mikael Dorsin er blant kandidatene til å få jobben som sportslig leder i Rosenborg.

Det skriver Adresseavisen onsdag. Ifølge avisen skal 33-åringen allerede ha blitt kalt inn til intervju, og han skal være blant kandidatene som har vært inne til samtale.

- Jeg har ingen kommentarer rundt dette, sier Dorsin selv.

Svensken har vært i klubben siden sommeren 2004, kun avbrutt av et halvt år i rumenske Cluj i 2008. Dorsin er snart ferdig med en mastergrad i juss, og har de siste årene hatt en trainee-stilling som advokat.

- Vi har hatt den første intervjurunden med dem vi mener er aktuelle for jobben, sier styreleder Ivar Koteng til Adressa.

Venstrebacken ble i fjor innlemmet i trenerteamet da Kåre Ingebrigtsen overtok ansvaret. I dag fungerer han som et bindeledd mellom spillere og trenere.

I fjor sluttet Erik Hoftun som sportslig leder for å bli Ingebrigtsens assistent på heltid.

(NTB)