Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette kan gi Chelsea seriegullet

Agüero ute i minst en måned.

SMERTEFULLT: Sergio Agüero kan være borte fra fotballbanen i minst en måned etter at han ødela kneet sitt i seieren over Everton lørdag. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
SMERTEFULLT: Sergio Agüero kan være borte fra fotballbanen i minst en måned etter at han ødela kneet sitt i seieren over Everton lørdag. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sergio Agüero har vært i ellevill form for Manchester City så langt denne sesongen, men under lørdagens 1-0-seier over Everton måtte argentineren hinke gråtende av banen etter å - igjen - ha fått trøbbel med et kne.

Flere engelske aviser skriver i dag at den skadeforfulgte storscoreren kan vente seg minst en måned på sidelinja. Problemet er leddbåndene i det venstre kneet.

- Opp mot sju uker Normalt velinformerte The Guardian skriver at Agüero kan vente seg minst en måneds skadeavbrekk, men melder samtidig at argentinske medier skriver at han kan være ute opp mot sju uker.

Uansett virker det sannsynlig at han i hvert fall mister onsdagens nøkkelmatch mot Roma i Champions League, fem Premier League-kamper og en FA-cupkamp.

Agüero skal til undersøkelse i dag eller i morgen, avhengig av når hevelsen etter lørdagens smell går ned.

- Avgjørende Tidligere storspiller Jamie Redknapp skriver i sin spalte i Daily Mail at Agüeros skade i beste eller verste fall, avhengig av hvordan du ser det, kan avgjøre tittelracet i Premier League til Chelseas fordel.

London-laget så utilnærmelige ut for noen uker siden, men etter å bare ha tatt fire poeng på de siste tre kampene, har de invitert City inn i gullkampen.

- Dette passer José Mourinho godt, og kan avgjøre tittelkampen, noe jeg også skrev i slutten av oktober. Agüeros form har vært så bra at City kommer til å savne ham enten de vil eller ei, skriver Redknapp.

José Mourinhos gutter er nå bare tre poeng foran de lyseblå fra Manchester. City-manager Manuel Pellegrini vil imidlertid ikke være med på at Agüero ikke kan erstattes i skadeperioden.

- Vi foretrekker å spille med Sergio, men han har ikke tatt oss dit vi er på egenhånd, sier City-sjefen, ifølge Daily Mail.

- Det er vel sånn at Ronaldo er veldig viktig for Real Madrid og Messi er veldig viktig for Barcelona, men ingen av de lagene handler om bare én spiller, legger han til.