Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette kan ødelegge alt for storfavoritten Contador

Se den enorme hevelsen i kneet.

SLITER: Alberto Contador er blant favorittene til å vinen Tour de France, men han ligger over fire minutter bak lederen i sammendraget. Nå kan et vondt kne ødelegge alt for spanjolene. Bildet av kneet la han selv ut på nettstedet Twitter. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
SLITER: Alberto Contador er blant favorittene til å vinen Tour de France, men han ligger over fire minutter bak lederen i sammendraget. Nå kan et vondt kne ødelegge alt for spanjolene. Bildet av kneet la han selv ut på nettstedet Twitter. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alberto Contador har ikke hatt noen god start på årets Tour de France. Sammenlagtfavoritten ligger 4,07 minutter bak lederen Thomas Voeckler i sammendraget.

Og det skal sies at den kontroversielle spanjolen har vært fryktelig uheldig de den første uka av årets ritt. Han har ofte måttet bytte både dekk og sykkel underveis på etappene, og i går ble han dyttet overende av Katusha-rytter Vladimir Karpets.

Det resulterte i en kraftig hevelse i kneet i dag.

På sin egen twitter-profil har Contador lagt ut et bilde av kneet sitt som viser den store hevelsen.

- Jeg plages litt av kneet, og falt på det samme kneet som da jeg har veltet de andre gangene. Jeg er faktisk litt bekymret på grunn av smertene og blir nødt til å restituere meg. Jeg føler meg ikke helt bra, sa Contador etter målpassering søndag.

Saxo Bank-sjef Bjarne Riis mener likevel Contador skal være klar for å fortsette kampen om å sykle i gul trøye.

- Alberto får den behandling han behøver. Skaden er ikke verre enn at han kan fortsette, sier Bjarne Riis til danske B.T.

I Team Leopard-Trek har de fått beskjeden om at Contador sliter.

- Contador var uheldig i går. Det var et stort uhell for ham, men det betyr ikke noe for meg. Der er flere ryttere enn ham i feltet, sier Andy Schleck ifølge B.T.

VONDT KNE: Dette bildet ble lagt ut på Alberto Contadors Twitter-profil. Skjermdump: Twitter.
VONDT KNE: Dette bildet ble lagt ut på Alberto Contadors Twitter-profil. Skjermdump: Twitter. Vis mer