SOLSKJÆR-MÅL?: Cardiff skal ha fått akseptert et bud på Bournemouth-spissen Lewis Grabban. Det melder BBC i kveld. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
SOLSKJÆR-MÅL?: Cardiff skal ha fått akseptert et bud på Bournemouth-spissen Lewis Grabban. Det melder BBC i kveld. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Dette kan være mannen som skal skyte Solskjær tilbake til Premier League

22 mål i år.

(Dagbladet): Cardiff skal ha fått akseptert et bud på Bournemouth-spissen Lewis Grabban. Det melder BBC i kveld.

Den 26 år gamle angrepsspilleren noterte seg for 22 scoringer i Championship i år, og det går rykter om at både Middlesbrough, Crystal Palace og Brighton også er interessert i engelskmannens signatur.

Det er ikke offentliggjort noen størrelse på budet, men BBC skriver at det er høyt nok til å utløse utkjøpsklausulen på omlag 30 millioner kroner.

Store summer Cardiff, som rykket ned fra Premier League for halvannen uke siden, har betydelige økonomiske muskler i forhold til de andre lagene i Championship, og tidligere i dag ble det klart hvor mye større disse musklene er.

Ole Gunnar Solskjær kan vente seg svimlende 619 millioner norske kroner inn på konto etter at pengene fra ymse tv-avtaler er fordelt.

Dette er, overraskende nok, 12 millioner mer enn Manchester United i fjor fikk da de vant ligaen.

På vei ut Om Grabban er på vei til Wales, vil nok det også sette fart i spekulasjonene om at Frazier Cambell er på vei bort fra Cardiff.

I tillegg risikerer Solskjær å miste forsvarsspiller Steven Caulker samt Gary Medel da begge disse har klausuler som sikrer dem en vei ut om de ønsker det ved nedrykk