- Dette kommer ikke til å hjelpe for utseende hans

Walcott om Rooneys nye skrekkarr.

 SPØKEFUGL:  The Walcott var ikke redd for å ha det gøy på Wayne Rooneys bekostning da han ble intervjuet før Englands to kamper. Foto: Romeo Gacad / AFP / NTB Scanpix
SPØKEFUGL: The Walcott var ikke redd for å ha det gøy på Wayne Rooneys bekostning da han ble intervjuet før Englands to kamper. Foto: Romeo Gacad / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært en hektisk start på sesongen for Manchester United-spissen Wayne Rooney.  Scouseren har vært linket bort fra klubben, og var knapt med på sesongoppkjøringen.

Skader har også satt sitt preg på sesongen. Og da det virket som Rooney var inne igjen i varmen, mistet han helgens 0-1 tap mot Liverpool.

En kuttskade satte 27-åringen ute av spill. David Moyes bekreftet for to dager siden at spilleren er uaktuell til Englands landslagskamper mot Moldova og Ukraina

- Han har fått et kutt nedover panna. Det var et uhell, men det er er stygt kutt, sier United-treneren til Sky Sports, gjengitt i The Guardian.

- Det kommer til å holde han borte fra banen i et par uker. Så han er ikke aktuell for landslaget, sier Moyes.

Frankenstein En annen som har fanget opp Rooneys nye arr, er landslagskollega Theo Walcott. Og Arsenal-vingen, som gjerne vil bli kalt spiss, greide ikke å la være da han ble spurt om arret.

- Jeg har sett kuttet, og det er ikke et pent syn. Dette kommer ikke til å hjelpe for utseende hans, akkurat, sier Walcott til The Mirror.  Lyntoget er overbevist om at Rooney kan finne seg en helt annen jobb i framtida.

- Det er et veldig,veldig stort kutt. Det var ikke pent, og det ser ut som det er hentet fra en skrekkfilm, flirer Walcott.

Og da greide selvfølgelig ikke tabloidavisa The Mirror å dy seg, og manipulerte et bilde av Rooney som Mary Shelleys legendariske Frankenstein. (ekstern lenke)

Problemer Landslagtreneren Roy Hodgson får en vanskelig jobb med å komponere spillplassene inn mot landslagskampene.

Hodgson, som ble nektet adgang i VIP-boksen da han besøkte Anfield i helga, må greie seg uten både nevnte Rooney i tillegg til Daniel Sturridge, som allerede har meldt forfall.