Dette koster LSK 20 000 kroner

Se alt som skjedde da Solli ble truffet. Bestemor-spytting straffes også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Situasjonen som er vel dokumentert gjennom bildene rundt denne artikkelen, koster Lillestrøm 20 000 kroner.

Det er straffen for at en gul fugl blant Lillestrøm-tilhengerne kastet en lighter i hodet på Branns Jan Gunnar Solli under lagenes møte på Åråsen siste dag i september.

Lignende episode før

Drikkebegre, snusboks og lighter var blant gjenstandene som regnet over Brann-spillerne, som riktignok ikke burde ha gått bort til hjemmesupporterne for å feire i første omgang. Dette har de også beklaget.

• Les også: Brann-spillerne sa unnskyld til Kanarifansen

Beklaget har også Kanarifansen gjort. Det taler heller ikke til LSKs favør at det også en gang tidligere er blitt meldt om en lignende episode på Åråsen.

Fans spyttet på spillere

Norges fotballforbunds (NFF) Doms- og sanksjonsutvalg straffer også førstedivisjonsklubbene Mandalskameratene og Raufoss, med bøter på 5 000 kroner.

Mandalskameratene får boten fordi klubbens supportere brukte ulovlig pyroteknikk under seriekampen mot Løv-Ham den 16. september.

Raufoss må svi for at supporterne - deriblant en 60 år gammel dame - spyttet mot og på motstanderlagets spillere under møtet med Mandalskameratene sju dager tidligere.• Les også: Her spytter bestemor på MK-spilleren

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer