Dette kung fu-sparket kommer til å koste dyrt

Stygge scener i NFL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seattle Seahawks slo Green Bay Packers i NFL-åpninga natt til fredag, men det er denne søndagen sesongen for alvor i sparkes i gang, med tilnærmet samtlige lag i aksjon. 

Én av dem som virkelig var tent på å vise seg fram, er Pittsburg Steelers-spiller Antonio Brown. 26-åringen fosset framover på et punt return, og hadde bare Cleveland Browns' punter Spencer Lanning igjen å overliste. Men i stedet for å passere Lanning, forsøkte Brown å hopp over Browns-punteren. Det klarte han ikke - Brown plasserte i stedet støvelen midt i ansiktet på en forfjamset Lanning, i ren kung fu-stil. 

Svær bot - Det er ikke uvanlig at spillere forsøker å hoppe over motspillere, og det var antageligvis det Brown forsøkte å gjøre. Det ser selvfølgelig ekstra stygt ut når han treffer en motspiller som står tilnærmet stille i tillegg, sier Jermund Berg, som er programleder for Viasats nyoppstartede NFL-podcast. 

Brown ble straffet med 15 yard penalty for unødvendig aggressivt spill (unnecessary rouhness). Tidligere var det helt forbud å hoppe over motspillere, men forbudet er opphevet. Likevel ligger det i kortene at Steelers-spilleren får en saftig bot av ligaen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer