Dette lærte han av isdansen

Pål Anders Ullevålseter tar med seg erfaringen inn i Dakar-rallyet. Tredje juledag var han på nettmøte hos Dagbladet.no. Les svarene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Nettmøte: Les svarene fra Pål Anders Ullevålseter nederst i artikkelen!

ULLEVÅLSETER (Dagbladet.no): En frossen skiløper kikker forskrekket opp. På den snølagte marka utafor Ullevålseter kommer noe digert og raskt brølende ut av skogen.

Det lysegrønne prosjektilet er Pål Anders Ullevålseter og hans motorsykkel. Den går opp på ett hjul, som for å vise styrke foran det forestående Dakar-rallyet.

39-åringen begynner å bli en erfaren kjører, men denne gangen har han hatt en litt uvanlig oppladning til ferden fra Lisboa i Portugal til Dakar i Senegal. En del av året har nemlig gått med til isdans på TV 2, en konkurranse han til slutt vant.

- Etter den erfaringen blir jeg nok neppe nervøs for så mye mer i livet. Det var skummelt å gå på skøyter, altså. Den er hard, den isen, ler motorsyklisten - og i videoen ovenfor kan du se hva han mener han har lært av å danse på skøyter.

Håper å ta et nytt steg

Neste måned håper han å gjøre minst like stor suksess, i det som blir hans sjuende ørkenrally, som starter den 5. januar.

- Alle spør om det er pallen som er målet mitt denne gangen, og målsetningen er å ta et steg opp i forhold til sist. Og det blir jo pallen, det, fastslår Ullevålseter smilende, vel vitende om at han ble nummer fire i årets konkurranse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer