Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette laget er uhyre sterkt

Chelsea valset over Tottenham.

SCORET OG SERVERTE: Eden Hazard jubler med Cesar Azpilicueta og Didier Drogba etter 1-0-målet til den lille belfieren. Foto:. REUTERS/Eddie Keogh
SCORET OG SERVERTE: Eden Hazard jubler med Cesar Azpilicueta og Didier Drogba etter 1-0-målet til den lille belfieren. Foto:. REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

• Chelsea - Tottenham 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Chelsea vant 3-0 i London-derbyet mot Tottenham og fortsetter sin enorme statistikk i Premier League.

Laget er nå ubeseiret på 23 ligakamper på rad.

- Det var en viktig seier, etter at vi tapte poeng mot Sunderland sist (uavgjort). Derfor var det viktig, det var en god kamp, sier Eden Hazard i vinnerintervjuet vist på TV 2.

Om lagkamerat Didier Drogba sier han:

- Drogba gjør alt. Han scorer og det er en fornøyelse å spille med ham, sier han.

I kveldens seier var det Eden Hazard, Didier Drogba og Loic Remy som sto for magien foran mål.

- Chelsea var suverene. Tottenham har ballen mye, men Chelsea kontrollerer. Dette laget er uhyre sterkt, sier TV 2-ekspert Erik Thorstvedt i kanalens PL-studio.

Nær overraskelse Tottenham yppet seg i starten av kampen og skapte de største sjansene. Talentet Harry Kane hadde to kjempestore sjanser med blant annet en heading i tverrliggeren.

Men det var Chelsea som var mest effektive.

Først Eden Hazard etter 19 minutter.

Hazard satte inn 1-0 etter flott veggspill med Didier Drogba inne i Spurs-feltet. Hazard fikk tilbake ballen og sendte blåtrøyene i ledelsen.

Bare tre minutter senere var rollene snudd.

2-0: Didier Drogba feirer 2-0-scoringa. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
2-0: Didier Drogba feirer 2-0-scoringa. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

Hazard plukket opp et svak utspill fra keeper, spilte ballen videre til Oscar som slo en nydelig pasning til Drogba. Spissen var plutselig alene gjennom og satte inn 2-0. Da viste kampuret 23 minutter.

Tottenham slet også etter pause.

Pen pasning Loic Remy kom inn for Drogba etter 67 minutter, og brukte bare seks minutter på å vise seg fram. Azpilicueta slo en lur pasning i bakrommet til spissen og Remy dro seg løs før han satte inn 3-0.

Det var spikeren i kista, og London-derbyet var avgjort.

3-0: Loic Remy setter inn 3-0-målet. Foto:  REUTERS/Stefan Wermuth
3-0: Loic Remy setter inn 3-0-målet. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

På sidelinja sto manager José Mourinho og slo den ene armen i været i jubelrus. Etter den 14. serierunden topper Chelsea fortsatt Premier League-tabellen - seks poeng foran Manchester City.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling