- Dette laget gir aldri opp

Ole Gunnar Solskjær lover Arsenal kamp til døra.

(Dagbladet.no): Solskjær var tilbake på A-laget for første gang på fem måneder da Manchester United bare klarte 1-1 hjemme mot Leeds lørdag. På sin hjemmeside forteller 31-åringen hvordan det føles å være tilbake på banen.

- Jeg fikk dessverre ikke utrettet noe særlig, i det ballen ikke ville gå vår vei på lørdag, men det kriblet iallefall i magen før kampstart, skriver kristiansunderen.

Ett poeng mot dumpekandidaten betyr at United er hele sju poeng bak erkerival Arsenal, med 12 ligamatcher igjen. Også i fjor ledet londonlaget. Det endte med ligagull til gutta fra Old Trafford.

- Resultatet var skuffende og vi har noen poeng å ta igjen på toppen av tabellen, men dette laget gir aldri opp. Vi skal sanke så mange poeng vi greier fra nå og til slutten av sesongen, og deretter får vi se hva vi ender opp med.

United har ikke bare ligaen å tenke på. Klubben har trofésjanser også i FA-cupen og Champions League. Solskjær er ifølge Uniteds hjemmeside ikke i United-troppen som i dag reiste til Portugal for møtet med Porto.

Solskjær spiller i stedet reservelagskamp for United borte mot Wolves på kveld.

FORTVILELSE:</B> Ruud van Nistelrooy, Solskjær og Paul Scholes ristet alle på hodet av poengtapet i helga.