- Dette løpet vinner vi

Hamre er sikker på V75-suksess.

SEIERSSIKKER. Frode Hamre er på Leangenbesøk med blant andre Ultimate Lindy, som han mener er en banker. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SEIERSSIKKER. Frode Hamre er på Leangenbesøk med blant andre Ultimate Lindy, som han mener er en banker. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Jokerpotten har vokst til 40 millioner!

- Jeg tror jeg vinner løpet.

Frode Hamre er vant til å vinne løp på travbaner.Han er saklig og nøktern i sine vurderinger. Han forteller om gode sjanser rett som det er.Men det er sjelden han er så sikker som denne gang.

- Ultimate Lindy er i toppform og gjør egentlig alt riktig i løpene.- Ja, han er rett og slett utrolig bra, sier Frode Hamre om lørdagens desidert største favoritt i V75-omgangen på Leangen travbane.Jeg kjører bare rolig fram etter hvert og regner med at jeg får overta teten tidlig, sier Hamre.

Uproblematiske svinger

Leangen har ord på seg for å ha problematiske svinger for enkelte hester.Det gjelder ikke Ultimate Lindy.

- Han konkurrerte på 800 meters baner i Statene. Så svingene på Leangen er helt uproblematiske, forteller Hamre.

Dårlig følelse

Er Hamre sikker på Ultimate Lindy er han like usikker på vinnertypen Anthony Boko.

- Jeg har en dårlig følelse.Det blir vel å trave utvendig for Lucky Carpenter. Jeg tror ikke Anthony Boko er god nok til å slå denne fra dødens. Og jeg har vel lite å velge i. Det blir å kjøre fra start fra et dårlig startspor. Jeg har ikke mye tro på at vi kommer oss ned i en bra posisjon fra start. Derfor er det vel bare dødens som er ledig.Anthony Boko er i storform. Det var mye utur med i bildet sist.- Han var rett og slett for løpssugen i startøyeblikket, ble for ivrig og galopperte. Han ble også sjenert til en ny galopp med en trippelplass i siktet mot slutten.Selv om han sannsyligvis travet sitt beste løp i livet sist, tror jeg det blir for tungt på lørdag.Jeg rangerer Lucky Carpenter og Danley foran Anthony Boko, forteller Frode Hamre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer