Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette lukter 1. divisjon

Martin Andresen innrømmer at Stabæk sannsynligvis rykker ned.

(Dagbladet.no, Stabæk - Molde 1-3): Utgangspunktet foran kveldens kamp på Nadderud var en nedrykksthriller verdig. Det laget som tapte ville ligge under nedrykksstreken foran den siste runden.

Etter en nervøs start på Nadderud, tok Thomas Mork ansvar. 21 minutter ut i kampen satte spissen ballen hardt nede i hjørnet fra åtte meters hold. Jon Knudsen i Stabæk-målet var sjanseløs.

Kastet innpå

Men Stabæk svarte bare fire minutter seinere. Henning Hauger sto ikke på lagoppstillingen til Stabæk som ble offentliggjort like før kampstart, men kom inn på laget i stedet fra Mads Clausen i siste liten.

Det var nok Stabæk-ledelsen godt fornøyd med da Hauger tok ned ballen i feltet og satte den i kontant i nettet.

- Jeg er ingen målscorer!

Like før pause tok imidlertid Mork ansvar igjen. 26-åringen som har spilt for Molde siden 1999, dukket opp i feltet og satte inn en pasning fra Magnus Kihlberg. Til enorm skuffelse for de nesten 5000 frammøtte bæringene.

- Dette var veldig spesielt - jeg er jo ingen målscorer! sier Thomas Mork til Dagbladet.

Og Molde fortsatte å drive vettet av Stabæk etter hvilen. Et desperat jagende hjemmelag, skapte flere gode muligheter, men uttellingen var totalt fraværende.

- Vi skaper sjansene, men vi klarer jo ikke å sette dem. Jeg kunne scoret tre-fire mål i dag, sier en skuffet Martin Andresen til Dagbladet.

I stedet var det Molde som scoret igjen.

Petter Rudi ålte seg inn i feltet, dro seg forbi to Stabæk-forsvarere, før han satte ballen helt nede i stolperota til Jon Knudsen.

- Selge oss dyrt

Dermed ligger Stabæk an til direkte nedrykk før lørdagens kamp mot Vålerenga på Ullevaal. En marerittkamp å være tvunget til å ta poeng i.

- Dette lukter 1. divisjon. Vålerenga må sies å være favoritter, men vi skal selge oss dyrt, sier kaptein Andresen.

Molde på sin side, kan avgjøre alt hjemme på «Røkkeløkka» mot Bodø/Glimt.

- Nå skal vi slå Glimt med fornyet sjøltillit, sier Mork.

Så gjenstår det å se om Røkke selv kommer hjem fra Roma og tar del i den forventede festen.

KASTA INNPÅ: Henning Hauger scoret for Stabæk. Men det holdt ikke til poeng.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media