- Dette lukter nedrykk

Odd ble overkjørt av Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd Grenland - Viking 1-3. Viking revansjerte det forsmedelige cup-tapet fra forrige helg på overbevisende vis da Odd ble satt på plass på Skagerak Arena i kveld. Anført av en ilter sentral midtbane og kombinasjonen Gaarde – Ijeh, rullet de tidvis over et svakt hjemmelag.-  Dette lukter nedrykk om vi ikke presterer bedre framover. Svært skuffende etter den sterke cupseieren forrige uke, sa Odd-trener Gaute Larsen ifølge NTB etter kampen.

For Viking tok kommandoen fra start i Skien.

Det tok ti minutter før den første ballen lå i nota.

Stor Steenslid Allan Gaarde slo inn corneren fra venstre, høyreback Børre Steenslid løp seg fint fri, og sendte Viking i ledelsen med et perfekt utført hodestøt.

Steenslid, normalt midtstopper, leverte en strålende første omgang som høyreback i Skien. Den tidligere Sogndal-stopperen var solid defensivt og utmerket seg med konstruktivt pasningsspill og offensiv iver.- Vår bakre firer og Thomas Myhre var plattformen vi bygde seieren på. Spesielt på cornere imot var vi sterke. Og vi gjorde en vri med eget cornertrekk offensivt. Det lyktes jo bra, konkluderte Rösler etter full uttelling fra hjørneflagget med to mål på to muligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer