Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette må Arsenal-fansen vente på til november

Da skal Eduardo være tilbake.

(Dagbladet.no): Arsene Wenger fryktet Eduardos karriere var over etter det grusomme beinbruddet mot Birmingham. Det er den høyst sannsynlig ikke.

Arsenals hjemmeside gir en kveld en prognose på når spissen kan ventes tilbake på banen. Går alt som planlagt, gjør han comeback mot slutten av november 2008.

«Forhåpenligvis vil Eduardo kunne løpe igjen om seks måneder, og være tilbake for fullt om ni måneder. Eduardo skrives ut fra sykehuset om få dager», heter det i meldingen.

Klubben opplyser også at det var det tynne leggbeinet som ble brukket, og som førte til at ankelleddet gikk ut av stilling.

Som vanlig er ved beinbrudd må Eduardo bruke krykker de neste 6-8 ukene. Etter det vil han starte opptreningen med lette vektøvelser.

Hovedpersonen selv har innfunnet seg med at sommerens EM-sluttspill for Kroatia ryker, men er klar på at han skal tilbake på fotballbanen.

- Jeg er usikker på hvor lenge jeg blir borte fra fotballen, men det er helt sikkert at jeg mister resten av Arsenal-sesongen, og også EM. Men jeg bekymrer meg ikke for det. Jeg konsentrerer meg om å komme tilbake så fort som mulig, jeg er fast bestemt på å overvinne denne skaden, sa han dagen etter Martin Taylors skrekktakling.

KLAR OM NI MÅNEDER: Det er slike bilder Arsenal-fansen vil se av Eduardo, her scorer han mot West Ham. Om alt går etter planen er kroaten tilbake på fotballbanen i november. Foto: REUTERS
KLAR OM NI MÅNEDER: Det er slike bilder Arsenal-fansen vil se av Eduardo, her scorer han mot West Ham. Om alt går etter planen er kroaten tilbake på fotballbanen i november. Foto: REUTERS Vis mer
<B>BLE KVESTET:</B> Det ble fryktet for Eduardos karriere etter taklingen fra Martin Taylor, men så ille ser det heldigvis ikke ut til å gå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media