Du leser nå Dagbladet Pluss
TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters.
TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters. Vis mer

Storklubbenes sommer:

Dette må Bayern München gjøre i sommer

Den tyske giganten har «alltid» vært store forhåndsfavoritter i Bundesliga, og har de siste årene vært blant verdens aller beste klubber. Men akkurat nå er ikke ting helt på stell hos Bayern München.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Sånn det ser ut nå, med mindre de får inn flere, tror jeg de vil slite. Alt er ikke på stell, og samtidig, for første gang på veldig lenge har Borussia Dortmund gått «all in» og ser bedre rustet ut.

Det sier ekspert på tysk fotball, Eivind Bisgaard Sundet, til Dagbladet.

Laget han snakker om er naturligvis Bayern München, Tysklands desidert største klubb. De kronet 2018/19-sesongen med sitt 7. strake Bundesliga-gull, og bavarerne har vunnet den tyske toppdivisjonen hele 29 ganger.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer