Du leser nå Dagbladet Pluss

Storklubbenes sommer:

Dette må Bayern München gjøre i sommer

Den tyske giganten har «alltid» vært store forhåndsfavoritter i Bundesliga, og har de siste årene vært blant verdens aller beste klubber. Men akkurat nå er ikke ting helt på stell hos Bayern München.

TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters.
TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters.Vis mer

- Sånn det ser ut nå, med mindre de får inn flere, tror jeg de vil slite. Alt er ikke på stell, og samtidig, for første gang på veldig lenge har Borussia Dortmund gått «all in» og ser bedre rustet ut.

Det sier ekspert på tysk fotball, Eivind Bisgaard Sundet, til Dagbladet.

Laget han snakker om er naturligvis Bayern München, Tysklands desidert største klubb. De kronet 2018/19-sesongen med sitt 7. strake Bundesliga-gull, og bavarerne har vunnet den tyske toppdivisjonen hele 29 ganger.

Men jakten på nummer 30 blir alt annet enn enkel.

Viktig sommer

- Det kommer veldig an på hva som skjer i sommer, hvilke spillere som kommer inn. Dortmund har rusta veldig bra opp, kjøpt mange interessante spillere og heller ikke mistet noen. Og de holdt jo følge hele veien i 18/19-sesongen. Akkurat nå ser Bayern München svekka ut.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.