Storklubbenes sommer:

Dette må Bayern München gjøre i sommer

Den tyske giganten har «alltid» vært store forhåndsfavoritter i Bundesliga, og har de siste årene vært blant verdens aller beste klubber. Men akkurat nå er ikke ting helt på stell hos Bayern München.

TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters.
TRØBBEL I VENTE? Robert Lewandowski har vært en målmaskin for Bayern München de siste sesongene, men det spørs om det blir like enkelt neste sesong. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Sånn det ser ut nå, med mindre de får inn flere, tror jeg de vil slite. Alt er ikke på stell, og samtidig, for første gang på veldig lenge har Borussia Dortmund gått «all in» og ser bedre rustet ut.

Det sier ekspert på tysk fotball, Eivind Bisgaard Sundet, til Dagbladet.

Laget han snakker om er naturligvis Bayern München, Tysklands desidert største klubb. De kronet 2018/19-sesongen med sitt 7. strake Bundesliga-gull, og bavarerne har vunnet den tyske toppdivisjonen hele 29 ganger.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer