Du leser nå Dagbladet Pluss

Storklubbenes sommer:

Dette må Chelsea gjøre i sommer

De har mistet sin store ledestjerne, og har ikke lov til å signere nye spillere. Chelsea går en utfordrende sesong i møte.

EUROPA-JUBEL: Chelsea avsluttet 2018/19-sesongen med å gå hele veien i Europa League, men det spørs om det blir mye å juble for kommende sesong. Foto: AFP.
EUROPA-JUBEL: Chelsea avsluttet 2018/19-sesongen med å gå hele veien i Europa League, men det spørs om det blir mye å juble for kommende sesong. Foto: AFP.Vis mer

- Av alle topp seks-klubbene, er det dem jeg er mest bekymret for.

Det er TV 2-kommentator Kasper Wikestad som sier det til Dagbladet. Og bekymringen kommer av en grunn.

- Nesten uerstattelig

For selv om innspurten i en turbulent sesong resulterte i 3. plass i Premier League og seier i Europa League (og dermed Champions League-spill neste sesong), er det ikke mye grunn til optimisme på Stamford Bridge om dagen.

Manageren Maurizio Sarri er borte, etter bare én sesong i den blå delen av London. Han returnerte til Italia for å ta over Juventus.

Eden Hazard, klubbens aller beste spiller i en årrekke, forlot klubben til fordel for Real Madrid, og klubben er ilagt en overgangsnekt som gjør at det er få spillere som kommer inn Stamford Bridge-portene denne sommeren.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.