TIL ULLEVAAL:  Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
TIL ULLEVAAL: Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dette må du betale for å se Ødegaard og Ronaldo på Ullevaal

- På grensa av hva vi kan klare.

(Dagbladet): Søndag 9. august spiller Real Madrid treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal. Tirsdag legges billettene ut for salg. De billigste på kortsidene koster 495 kroner. På langsidene må du ut med 995 kroner, opplyser daglig leder Stig-Ove Sandnes til Dagbladet.

I tillegg kan du kjøpe såkalte folkelige VIP-billetter til 1500-1600 kroner. Da får du pølse, brus og pizza på kjøpet.

Hos Billettservice må du også ta med et gebyr i størrelsesorden 30-40 kroner.

- Vi har garantier for at hele førstelaget til Real Madrid kommer, sier Sandnes. Det betyr Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Martin Ødegaard kommer trolig uansett.

Koster å være kar Vålerenga har rett og slett klart det få andre har maktet: Å få besøk av giganten Real Madrid. Før sesongstart i midten av august skal klubben innom Australia, Kina og Tyskland. Siste kamp før seriestart er mot Vålerenga.

Men det koster å være kar.

- Det er på grensa av hva vi kan klare. Vi er avhengig av 18.000-20.000 tilskuere for å få regnestykket til å gå opp, sier Sandnes.

For Vålerenga er det viktig å ha forskjellige priskategorier. En familie på fire som vil sitte på kortsidene må totalt ut med rundt 2000 kroner. På langsidene snakker vi 4000 kroner.

- Vi begynte å jobbe med dette allerede i fjor. Real Madrid så vel at vi har en bra historie. Tidligere har vi hatt besøk av Manchester United, Liverpool og Barcelona.

12-15 millioner? Sandnes vil ikke avsløre sum for å få superstjernene til Oslo. Men det blir spekulert i 12-15 millioner kroner.

- Det er ingen tvil om at det er en fjær i hatten. Vi trenger all positiv oppmerksomhet rundt norsk fotball. Dette er ikke bare positivt for Vålerenga, men hele Fotball-Norge, slår Sandnes fast.

Sportslig er det naturligvis et spørsmål hva Real Madrid får ut av turen. Da Barcelona var på besøk for to år siden, vant de 7-0.

Det er usikkert hvordan Real Madrid legger opp norgesbesøket - om de drar opp og ned på dagen, eller legger inn en hotellnatt. Trolig snakker vi om det siste.

GLEDER SEG:  Vålerengas daglige leder Stig-Ove Sandnes. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GLEDER SEG: Vålerengas daglige leder Stig-Ove Sandnes. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer