Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette må gjøre noe med gutta!

Solskjær jubler for Moldes heroiske spill, men er skuffa over svake publikumstall.

MOLDE (Dagbladet): Molde-manager Ole Gunnar Solskjær så i går Molde ta sine første poeng i Europa League.

2-0-seieren over gruppefavoritten Stuttgart smakte ekstra godt da  FC København tapte sin kamp mot FC Steaua Bucuresti.

Molde er nå på andreplass i gruppa.

- Slike kvelder som dette er spesielle, spesielt når du møter et godt Bundesliga-lag og har marginene med deg i perioder. Slik skal fotball være. Det var bare så synd det var lite folk på tribuna, sier Solskjær og sikter til at bare drøyt 5000 billetter var solgt til den første gruppespill-kampen på hjemmebane siden 1999.

Gjør endringer Selv om Solskjær så noen spillere prestere svakt, var andre igjen på sitt beste. Noe som gjør at Solskjær trolig endrer på sitt planlagte lag mot Sandnes Ulf på søndag.

- Mange spillere viste at de tar vare på muligheten. De melder seg på for å spille på søndag, for egentlig hadde jeg laget klart for lenge siden, sier han.

Solskjær har som spiller opplevd å komme helt til veis ende i Champions League.

Nå tror han seieren over Stuttgart blir en jetmotor for spillernes indre tro og motivasjon.

- Jeg tror den gjør mye for guttene, jeg. Den siste timen mot FCK og hele denne kampen her gjøre noe med dem. Med både glød og motivasjon til å spille fotball. Du ser nå at vi kan nå litt langt, sier Solskjær.

Tror på ti poeng Molde-manageren tror laget kan komme seg videre fra gruppespillet til første utslagsrunde. Han sier dette om veien videre:

- Vi skal ta ni eller ti poeng og de fleste av dem på hjemmebane. Det blir åpent og spennende, men vi gleder oss til fortsettelsen.